• Personel klompok

  • Negara sing adol

  • Klompok kasebut duwe pabrik

  • Klompok duwe gudang

Babagan Kita

Ngerteni perusahaan kita

Sichuan Mingtaishun CNC Cutting Tools Co., Ltd. Minangka anak perusahaan saka Sichuan Mingtaishun Carbide Co., Ltd. sing saiki diarani "MTS", minangka panyedhiya layanan komprehensif global kanggo solusi pemotongan karbida kanggo panggilingan, alat-alat cicing, nggawe bolongan lan sistem perkakas saka desain nganti dodolan, kanthi kepuasan pelanggan sing apik.

Luwih-luwih

Napa Pilih Kita

Dhukungan kabijakan

Teknologi Produk

Alat canggih

Kita duwe sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. lokakarya produksi standar sing resik lan modern, lan sistem manajemen mutu ilmiah

Ndeleng Liyane

Perusahaan kasebut duwe pangembang teknik lan khusus nggawe produksi pabrik, keran, latihan. agul-agul lan jinis alat khusus liyane kanthi teknologi paling apik

Ndeleng Liyane

Kita ora mung wis nglatih teknik mekanik trampil, nanging uga nginstal alat mesin canggih

Ndeleng Liyane

Tampilan Produk

Kanggo nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur

Piranti Produksi

Proses Manufaktur kita

WALTER Helitronic Tool Tool Grinder

Walter minangka pabrikan mesin grinding kelas dunia, alat mesin elektrolitik lan peralatan pangukuran CNC. Kang digunakake digunakake ing produksi lan mecah alat nglereni logam ..

Mesin pangukuran ZOLLER

Solusi deteksi lan pangukuran Zoller 4.0 mbantu sampeyan nyiapake pabrik ing jaman mbesuk. Saka deteksi bahan sing mlebu menyang proses nganti deteksi produk rampung ..

Linear FX

Linear FX nyedhiyakake otomatisasi lan macem-macem fungsi tambahan kanggo entuk efisiensi produksi sing luwih dhuwur. Tenaga mecah spindle yaiku 9.5Kw, lan dilengkapi grinding dobel ..

Pusat Berita

Sinau kanthi nyata
11-27

Panjaluk alat nglereni karbida stabil, lan panjaluk alat tahan aus diluncurake

Ing antarane alat pemotong, karbida semen umume digunakake minangka bahan alat pemotong, kayata alat ...

The demand of carbide cutting tools is stable, and the demand of wear-resistant tools is released

Panjaluk alat nglereni karbida stabil, lan panjaluk alat tahan aus diluncurake

Ing antarane alat pemotong, karbida semen umume digunakake minangka bahan alat pemotong, kayata alat ...

11-27

Solusi kanggo masalah panggilingan alat karbida semen

Masalah panggilingan lan solusi sing bisa ditindakake geter gedhe sajrone panggilingan 1. Clamping sing kurang Bisa uga soluti ...

11-27
11-26
11-27

Panjaluk alat nglereni karbida stabil, lan panjaluk alat tahan aus diluncurake

Ing antarane alat pemotong, karbida semen umume digunakake minangka bahan alat pemotong, kayata alat ...

The demand of carbide cutting tools is stable, and the demand of wear-resistant tools is released

Panjaluk alat nglereni karbida stabil, lan panjaluk alat tahan aus diluncurake

Ing antarane alat pemotong, karbida semen umume digunakake minangka bahan alat pemotong, kayata alat ...

11-27

Solusi kanggo masalah panggilingan alat karbida semen

Masalah panggilingan lan solusi sing bisa ditindakake geter gedhe sajrone panggilingan 1. Clamping sing kurang Bisa uga soluti ...

11-27
11-26
11-27

Panjaluk alat nglereni karbida stabil, lan panjaluk alat tahan aus diluncurake

Ing antarane alat pemotong, karbida semen umume digunakake minangka bahan alat pemotong, kayata alat ...

Panjaluk alat nglereni karbida stabil, lan panjaluk alat tahan aus diluncurake

Ing antarane alat pemotong, karbida semen umume digunakake minangka bahan alat pemotong, kayata alat ...

11-27

Solusi kanggo masalah panggilingan alat karbida semen

Masalah panggilingan lan solusi sing bisa ditindakake geter gedhe sajrone panggilingan 1. Clamping sing kurang Bisa uga soluti ...

11-27
11-26
  • HANSONG
  • Sumitomo
  • Kyocera-Logo
  • KORLOY3