55 HRC Carbide 3 Flute Standard Length End Mills kanggo ujung aluminium

Katrangan singkat:

Kita duwe insinyur utama ing industri kasebut lan tim sing efisien ing riset. Apa maneh, kita duwe tutuk lan pasar arsip dhewe ing China kanthi rega murah. Mula, kita bisa nemokake macem-macem pitakon saka macem-macem klien. Mangga golek situs web kanggo mriksa informasi luwih lengkap saka produk.
Produk kami wis dikenal lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kebutuhan ekonomi lan sosial kanthi terus-terusan. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan kanggo ngubungi kita babagan hubungan bisnis mbesuk lan sukses bebarengan!
Profesi, Pengabdian mesthi penting kanggo misi kita. Kita mesthi selaras karo para pelanggan, nggawe tujuan manajemen nilai lan ngetrapake tulus, dedikasi, ide manajemen sing terus-terusan.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Spesifikasi

Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.  
MTS-3 * 9 * 3 * 50 * 3T 3 9 3 50 3 2 8.4
MTS-3 * 12 * 3 * 75 * 3T 3 12 3 75 3 2 12
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 3 2 15
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 3 1 9
MTS-1.5 * 5 * 4 * 50 1.5 5 4 50 3 1 9
MTS-2 * 6 * 4 * 50 2 6 4 50 3 1 9
MTS-2.5 * 8 * 4 * 50 2.5 8 4 50 3 1 9
MTS-3 * 9 * 4 * 50 3 9 4 50 3 1 9
MTS-3.5 * 12 * 4 * 50 3.5 12 4 50 3 1 9
MTS-4 * 12 * 4 * 50 * 3T 4 12 4 50 3 2 8
MTS-4 * 20 * 4 * 75 4 20 4 75 3 2 12
MTS-4 * 25 * 4 * 100 4 25 4 100 3 2 15
MTS-5 * 15 * 5 * 50 5 15 5 50 3 2 13.5
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 3 2 19
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 6 100 3 2 22
MTS-2 * 6 * 6 * 50 2 6 6 50 3 1 16
MTS-3 * 9 * 6 * 50 3 9 6 50 3 1 16
MTS-4 * 12 * 6 * 50 4 12 6 50 3 1 16
MTS-5 * 15 * 6 * 50 5 15 6 50 3 1 14
MTS-6 * 18 * 6 * 50 6 18 6 50 3 2 13.5
MTS-6 * 30 * 6 * 75 6 30 6 75 3 2 19
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 3 2 22
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 3 2 50
MTS-7 * 21 * 8 * 60 7 21 8 60 3 1 28
MTS-8 * 24 * 8 * 60 8 24 8 60 3 2 25
MTS-8 * 35 * 8 * 75 8 35 8 75 3 2 30
MTS-8 * 40 * 8 * 100 8 40 8 100 3 2 39
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 3 2 69
MTS-9 * 27 * 10 * 75 9 27 10 75 3 1 48
MTS-10 * 30 * 10 * 75 10 30 10 75 3 2 43
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 3 2 60
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 3 2 110
MTS-11 * 33 * 12 * 75 11 33 12 75 3 1 83
MTS-12 * 36 * 12 * 75 12 36 12 75 3 2 60
MTS-12 * 45 * 12 * 100 * 3T 12 45 12 100 3 2 76
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 3 2 138
MTS-14 * 35 * 14 * 80 14 35 14 80 3 2 90
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 3 2 100
MTS-14 * 65 * 14 * 150 14 65 14 150 3 2 180
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 3 2 140
MTS-16 * 65 * 16 * 150 16 65 16 150 3 2 230
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 3 2 170
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 3 2 280
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 3 2 200
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 3 2 350

Pengiriman lan Nyerah:

(1) Kanggo alasan keamanan, kita mung bakal ngirim pesen menyang alamat pangiriman sing wis dikonfirmasi.

(2) Kita ora tanggung jawab kanggo kacilakan, telat utawa masalah liyane sing dadi tanggung jawab layanan pengiriman.

(3) Para pembeli tanggung jawab kanggo pajeg lan / utawa tugas sing ditanggung negara kasebut.

6. Asuransi:

Para pembeli duwe tanggung jawab kanggo asuransi sing dianggep perlu.

Kebijakan Bali:

Mung ijol-ijolan

(1) Yen sampeyan ora wareg karo tuku, sampeyan bisa ijolan barang kasebut. Sing tuku tanggung jawab kanggo kabeh ongkos kirim maneh.

(2) Panuku kudu ngubungi kita sajrone pangiriman 3 dina yen pengin ijolan barang sing rusak utawa salah dikirim.

(3) Langkah-langkah Exchange:

a. Hubungi kita liwat pusat pesen Alibaba.com;

b. Nyedhiyakake rincian babagan masalah sing sampeyan alami;

c. Otorisasi kanggo mbalekake barang bakal ditanggepi;

d. Baliake item kanggo ijol-ijolan sing disepakati.

(4) Kabeh barang kudu dikembalikan kanthi kondisi asline, supaya bisa entuk ijol-ijolan.

(5) Tulung dicathet:

Kita ora nutupi barang sing kerusakan sawise digunakake utawa amarga kerusakan banyu.

"Kualitas apik lan rega cukup" minangka prinsip bisnis. Yen sampeyan kasengsem karo produk utawa duwe pitakon, wenehana dihubungi. Muga-muga bisa nggawe hubungan kerja sama karo sampeyan ing wektu ngarep.
Ngarep-arep ing mbesuk, kita bakal luwih fokus karo bangunan lan promosi. Lan sajrone proses tata letak strategis global merek, kita bakal melu luwih akeh mitra sing gabung, bisa kerja bareng karo adhedhasar bathi bebarengan. Ayo berkembang pasar kanthi nggunakake kaluwihan lengkap lan ngupayakake pembangunan.
Kanthi kualitas sing apik, rega sing cukup lan layanan sing tulus, kita duwe reputasi apik. Produk diekspor menyang Amerika Selatan, Australia, Asia Tenggara lan liya-liyane. Sugeng rawuh pelanggan ing omah lan luar negeri kanggo kerja sama karo kita kanggo masa depan sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita