45 HRC Carbide 3 Flute Standard Length End Mills kanggo aluminium dobel

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake YG10X kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,8um. Suling: 3 suling, efektif nyuda getaran lan nglereni stabil
Jinis: Desain pinggiran dobel nyedhiyakake kemasan sing apik lan cocog kanggo mesin semi-finish lan finish.
Tipe B: Desain pinggiran siji, agul-agul sing landhep, apik kanggo dicopot chip, kacepetan nglereni dhuwur, digunakake kanthi akeh ing mesin kasar.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Pembuangan chip lan kaku alat kanthi jumlah (N) suling

Jumlah suling minangka bagean penting kanggo ngontrol kinerja pabrik pungkasan. Umume, yen ana sawetara suling, gampang ngeculake kripik, nanging area sing rada akeh dadi luwih cilik mula kekuwatan alat tiba lan bisa digunakake alat kanggo nglereni. Kosok baline, yen ana akeh suling, area bagean bakal saya gedhe lan kaku bisa saya dhuwur, nanging kapasitas chip mudhun amarga nyuda kanthong chip lan gampang diblokir nganggo chip.
Kekakuan alat kanthi dawa (L) suling
Dawane alat sing luwih cekak, saya kaku lan kinerja nglereni luwih dhuwur.
Dawane suling dadi kaping pindho, kaku pabrik pungkasan tiba dadi 1/8. Amarga pabrik pungkasan minangka alat kanggo obah horisontal, mula kaku kanggo alat kudu proporsional kuwalik karo dawa alat. Nggunakake suling luwih dawa sing kudu ora apik.
Sampeyan bisa milih suling sing cocog kanggo nglereni saiki, dadi ALATAN XUTE JIFENG, kita duwe macem-macem barang.

Bentuk suling ngisor

Bentuk utama suling ngisor yaiku Square END / Ball END / Radius End.
Wis nyedhiyakake akeh barang kanggo macem-macem panggunaan uga item utama suling ngisor.

Materi Workpiece

Baja Karbon

Baja campuran

Besi Cor

Paduan Aluminium

Alloy Tembaga

Baja tahan karat

Baja atos

Y

Y

Y


Spesifikasi
Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 9 * 3 * 50 3 9 3 50 3 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 3 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 3 2
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 3 1
MTS-1.5 * 5 * 4 * 50 1.5 5 4 50 3 1
MTS-2 * 6 * 4 * 50 2 6 4 50 3 1
MTS-2.5 * 8 * 4 * 50 2.5 8 4 50 3 1
MTS-3 * 9 * 4 * 50 3 9 4 50 3 1
MTS-3.5 * 12 * 4 * 50 3.5 12 4 50 3 1
MTS-4 * 12 * 4 * 50 4 12 4 50 3 2
MTS-4 * 20 * 4 * 75 4 20 4 75 3 2
MTS-4 * 25 * 4 * 100 4 25 4 100 3 2
MTS-5 * 15 * 5 * 50 5 15 5 50 3 2
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 3 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 6 100 3 2
MTS-2 * 6 * 6 * 50 2 6 6 50 3 1
MTS-3 * 9 * 6 * 50 3 9 6 50 3 1
MTS-4 * 12 * 6 * 50 4 12 6 50 3 1
MTS-5 * 15 * 6 * 50 5 15 6 50 3 1
MTS-6 * 18 * 6 * 50 6 18 6 50 3 2
MTS-6 * 30 * 6 * 75 6 30 6 75 3 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 3 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 3 2
MTS-7 * 21 * 8 * 60 7 21 8 60 3 1
MTS-8 * 24 * 8 * 60 8 24 8 60 3 2
MTS-8 * 35 * 8 * 75 8 35 8 75 3 2
MTS-8 * 40 * 8 * 100 8 40 8 100 3 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 3 2
MTS-9 * 27 * 10 * 75 9 27 10 75 3 1
MTS-10 * 30 * 10 * 75 10 30 10 75 3 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 3 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 3 2
MTS-11 * 33 * 12 * 75 11 33 12 75 3 1
MTS-12 * 36 * 12 * 75 12 36 12 75 3 2
MTS-12 * 45 * 100 12 45 12 100 3 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 3 2
MTS-14 * 35 * 14 * 80 14 35 14 80 3 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 3 2
MTS-14 * 65 * 14 * 150 14 65 14 150 3 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 3 2
MTS-16 * 65 * 16 * 150 16 65 16 150 3 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 3 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 3 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 3 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 3 2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita