55 HRC Carbide 2 Suling Bunder Irung Standar Standar

Katrangan singkat:

Desain pinggiran pindho nambah kaku lan permukaan kanthi efektif. Motong ing sisih tengah nyuda resistensi nglereni. Kapasitas slot sampah sing akeh entuk manfaat ngilangi chip lan nambah efisiensi mesin. Desain 2flutes apik kanggo ngilangi chip, gampang kanggo proses feed vertikal, digunakake ing proses slot, profil, lan bolongan.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Spesifikasi

Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 50-2F 3 6 3 50 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 75-2F 3 6 3 75 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 100-2F 3 6 3 100 2 2
MTS-R0.5 * 2 * 4 * 50-2F 1 2 4 50 2 1
MTS-R0.75 * 3 * 4 * 50-2F 1.5 3 4 50 2 1
MTS-R1 * 4 * 4 * 50-2F 2 4 4 50 2 1
MTS-R1.25 * 5 * 4 * 50-2F 2.5 5 4 50 2 1
MTS-R1.5 * 6 * 4 * 50-2F 3 6 4 50 2 1
MTS-R1.75 * 7 * 4 * 50-2F 3.5 7 4 50 2 1
MTS-R2 * 8 * 4 * 50-2F 4 8 4 50 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 75-2F 4 8 4 75 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 100-2F 4 8 4 100 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 50-2F 5 10 5 50 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 75-2F 5 10 5 75 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 100-2F 5 10 5 100 2 2
MTS-R1.25 * 5 * 6 * 50-2F 2.5 5 6 50 2 1
MTS-R1.5 * 6 * 6 * 50-2F 3 6 6 50 2 1
MTS-R1.75 * 7 * 6 * 50-2F 3.5 7 6 50 2 1
MTS-R2 * 8 * 6 * 50-2F 4 8 6 50 2 1
MTS-R2.25 * 9 * 6 * 50-2F 4.5 9 6 50 2 1
MTS-R2.5 * 10 * 6 * 50-2F 5 10 6 50 2 1
MTS-R3 * 12 * 6 * 50-2F 6 12 6 50 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 75-2F 6 12 6 75 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 100-2F 6 12 6 100 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 150-2F 6 12 6 150 2 2
MTS-R3.5 * 14 * 8 * 60-2F 7 14 8 60 2 1
MTS-R4 * 16 * 8 * 60-2F 8 16 8 60 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 75-2F 8 16 8 75 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 100-2F 8 16 8 100 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 150-2F 8 16 8 150 2 2
MTS-R4.5 * 18 * 10 * 75-2F 9 18 10 75 2 1
MTS-R5 * 20 * 10 * 75-2F 10 20 10 75 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 100-2F 10 20 10 100 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 150-2F 10 20 10 150 2 2
MTS-R5.5 * 22 * ​​12 * 75-2F 11 22 12 75 2 1
MTS-R6 * 24 * 12 * 75-2F 12 24 12 75 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 100-2F 12 24 12 100 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 150-2F 12 24 12 150 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 80-2F 14 28 14 80 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 100-2F 14 28 14 100 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 150-2F 14 28 14 150 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 100-2F 16 32 16 100 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 150-2F 16 32 16 150 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 100-2F 18 36 18 100 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 150-2F 18 36 18 150 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 100-2F 20 40 20 100 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 150-2F 20 40 20 150 2 2

Kekuwatan Kita
1. Alat canggih lan instrumen uji coba: Alat uji coba alat Anca Australia, Jerman Walter lan Jerman EOUER
2. MOQ Rendah: 5 pcs kanggo stok lan 10 pcs kanggo kustomisasi.
3. OEM & ODM Ditampa: Sembarang desain sing cocog karo gambar utawa conto sampeyan.
4. Layanan sing apik: Kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo para pelanggan
5. Stock: Simpenan gedhe kanggo pabrik pungkasan standar.
6. Kualitas apik lan rega cukup: Kualitas paling apik uga rega sing cukup. Diskon sing beda adhedhasar jumlah
7. Pengalaman kaya: Kita minangka pabrikan sing duwe luwih saka 10 taun ing lapangan iki.
8,00% kanggo pangiriman wektu: Kita duwe saham gedhe, supaya bisa ngatur pengiriman kanthi cepet.
9. Lini produksi CNC presisi tinggi: Kita duwe lini produksi CNC sing diwasa lan lengkap.

Presiden lan kabeh anggota perusahaan pengin nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanggo para pelanggan lan kanthi tulus nampi lan kerja sama karo kabeh pelanggan pribumi lan manca kanggo masa depan sing cerah.
Dina iki, kita duwe pelanggan saka saindenging jagad, kalebu AS, Rusia, Spanyol, Italia, Singapura, Malaysia, Thailand, Polandia, Iran lan Irak. Misi perusahaan kita yaiku nyedhiyakake produk sing paling dhuwur kanthi rega paling larang. Kita ngarepake bisnis karo sampeyan!
Kepuasan Pelanggan mesthi digoleki, nggawe nilai kanggo para pelanggan mesthi dadi kewajiban kita, yaiku hubungan bisnis sing nguntungake kanthi jangka panjang sing ditindakake. Kita minangka mitra sing bisa dipercaya kanggo sampeyan ing China. Mesthi wae, layanan liyane, kaya konsultasi, uga bisa ditawakake.
Sampeyan bisa menehi ide babagan ide kanggo nggawe desain unik kanggo model sampeyan dhewe kanggo nyegah bagean sing padha ing pasar! Kita bakal nawakake layanan sing paling apik kanggo nyukupi kabeh kabutuhan! Hubungi langsung!
Perusahaan kita bakal melu filosofi bisnis "Kualitas dhisik,, sempurno selawase, berorientasi wong, inovasi teknologi." Kerja keras kanggo terus maju, inovasi ing industri, ngupayakake perusahaan kelas siji. Kita nyoba sing paling apik kanggo nggawe model manajemen ilmiah, kanggo sinau ilmu profesional sing akeh, kanggo ngembangake peralatan produksi canggih lan proses produksi, kanggo nggawe produk kualitas panggilan pertama, rega sing cukup, kualitas layanan, pangiriman cepet, kanggo menehi sampeyan nggawe regane anyar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita