Mecah Rod Carbide

Katrangan singkat:

Panggunaan sing Disaranake

YG10XGunakake kanthi wiyar, kanthi atose panas sing apik. Cocog kanggo panggilingan lan ngebor baja umum ing sangisoré 45 HRC lan Aluminium, lsp kanthi kacepetan nglereni sithik. Rekomendasi nggunakake kelas iki kanggo nggawe latihan corak, pabrik pungkasan, lsp.

ZK30UF Cocog kanggo panggilingan lan ngebor baja umum ing sangisore HRC 55, besi cor, baja tahan karat, paduan aluminium, lsp

GU25UF Cocog kanggo penggilingan paduan titanium, baja pengeras, paduan tahan api miturut HRC 62.

Rekomendasi nggawe pabrik pungkasan kanthi kacepetan nglereni dhuwur lan nambah maneh.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Pesenan No.

Diameter D

Panjang Sakabèhé L

Pesenan No.

Diameter D

Panjang Sakabèhé L

FG02100

2

100

FG16100

16

100

FG03100

3

100

FG18100

18

100

FG04100

4

100

FG20100

20

100

FG05100

5

100

FG06150

6

150

FG06100

6

100

FG08150

8

150

FG07100

7

100

FG10150

10

150

FG08100

8

100

FG12150

12

150

FG09100

9

100

FG14150

14

150

FG10100

10

100

FG16150

16

150

FG12100

12

100

FG18150

18

150

 

Sasmita

Isi kobalt

Co%

Ukuran biji-bijian μm

Kapadhetan g / cm3

Hardenss HRA

TRS

N / mm2

YG10X

10

0,8

14.6

91.5

3800

ZK30UF

10

0,6

14.5

92

4200

GU25UF

12

0,4

14.3

92.5

4300

Kita ngupayakake keunggulan, perbaikan terus-terusan, lan inovasi, duwe komitmen kanggo nggawe kita "kepercayaan pelanggan" lan "pilihan pertama merek aksesoris mesin teknik". Pilih kita, nuduhake kahanan win-win!
Kualitas produk padha karo kualitas OEM, amarga komponen inti padha karo pemasok OEM. Produk ing ndhuwur wis lulus sertifikasi profesional, lan kita ora mung bisa ngasilake produk standar OEM, nanging uga nampa pesanan Produk Khusus.
Kanthi produk kelas kapisan, layanan sing apik, pangiriman cepet lan rega sing paling apik, kita bisa menangake para pelanggan manca sing bisa muji. Produk kita wis diekspor menyang Afrika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan wilayah liyane.
Tujuan Perusahaan: Kepuasan pelanggan minangka target, lan ngarep-arep nggawe hubungan kerja sama sing stabil karo jangka panjang karo para pelanggan kanggo ngembangake pasar. Mbangun sesuk kanthi apik! Perusahaan kita nganggep "rega cukup, wektu produksi sing efisien lan layanan purna jual sing apik" minangka prinsip. Muga-muga bisa kerja sama karo luwih akeh pelanggan kanggo pembangunan lan mupangat bebarengan. Kita nampani calon pembeli kanggo ngubungi kita.
Umume masalah antarane supplier lan klien amarga komunikasi sing kurang. Secara budaya, para panyedhiya bisa ora gelem takon babagan perkara sing ora dingerteni. Kita ngilangi alangan kasebut supaya sampeyan bisa entuk apa sing dikarepake kaya sing dikarepake. Wektu pangiriman luwih cepet lan produk sing sampeyan pengin minangka Kriteria.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk