55 pabrik HRC Square End-4 Suling D4mm

Katrangan singkat:

1. Siji paket pipa plastik siji potong, sepuluh saben klompok lan karton ing njaba
2. Sijine barang sing ditutupi kertas gelembung udara ing kothak.
3. Paket liyane ditampa miturut syarat pelanggan kanggo MTS Tungsten Steel Carbide End Mills.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Spesifikasi

Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 4 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 4 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 4 2
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 4 1
MTS-1.5 * 4 * 4 * 50 1.5 4 4 50 4 1
MTS-2 * 5 * 4 * 50 2 5 4 50 4 1
MTS-2.5 * 7 * 4 * 50 2.5 7 4 50 4 1
MTS-3 * 8 * 4 * 50 3 8 4 50 4 1
MTS-3.5 * 10 * 4 * 50 3.5 10 4 50 4 1
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 4 2
MTS-4 * 16 * 4 * 75 4 16 4 75 4 2
MTS-4 * 20 * 4 * 100 4 20 4 100 4 2
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 4 2
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 4 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 5 100 4 2
MTS-2.5 * 7 * 6 * 50 2.5 7 6 50 4 1
MTS-3 * 8 * 6 * 50 3 8 6 50 4 1
MTS-3.5 * 10 * 6 * 50 3.5 10 6 50 4 1
MTS-4 * 10 * 6 * 50 4 10 6 50 4 1
MTS-4.5 * 12 * 6 * 50 4.5 12 6 50 4 1
MTS-5 * 13 * 6 * 50 5 13 6 50 4 1
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 4 2
MTS-6 * 25 * 6 * 75 6 25 6 75 4 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 4 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 4 2
MTS-7 * 18 * 8 * 60 7 18 8 60 4 1
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 4 2
MTS-8 * 28 * 8 * 75 8 28 8 75 4 2
MTS-8 * 35 * 8 * 100 8 35 8 100 4 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 4 2
MTS-9 * 23 * 10 * 75 9 23 10 75 4 1
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 4 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 4 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 4 2
MTS-11 * 28 * 12 * 75 11 28 12 75 4 1
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 4 2
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 4 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 4 2
MTS-14 * 35 * 14 * 80 14 35 14 80 4 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 4 2
MTS-14 * 60 * 14 * 150 14 60 14 150 4 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 4 2
MTS-16 * 60 * 16 * 150 16 60 16 150 4 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 4 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 4 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 4 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 4 2

Amarga kualitas apik lan rega cukup, produk kita wis diekspor menyang luwih saka 10 negara lan wilayah. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo kabeh pelanggan saka omah lan luar negeri. Kajaba iku, kepuasan pelanggan minangka tujuane sing langgeng.
Tim kita ngerti banget panjaluk pasar ing macem-macem negara, lan bisa nyedhiyakake produk berkualitas sing cocog kanthi rega paling apik ing macem-macem pasar. Perusahaan kita wis nyiyapake tim profesional, kreatif lan tanggung jawab kanggo ngembangake klien kanthi prinsip multi-win.
Kanthi layanan sing unggul lan luar biasa, kita uga dikembangake bebarengan karo para pelanggan. Keahlian lan pemahaman mesthekake manawa kita mesthi seneng kapercayan saka para pelanggan ing kegiatan bisnis. "Kualitas", "kejujuran" lan "layanan" minangka prinsip kita. Kasetyan lan komitmen kita tetep ngurmati layanan sampeyan. Hubungi Kita Dina Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.
Perusahaan kita kanthi panas ngundang pelanggan domestik lan luar negeri supaya bisa negosiasi bisnis karo kita. Ayo gabung karo tangan kanggo nggawe sesuk sing apik! Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus kanggo entuk kahanan win-win. Kita janji bakal nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake layanan sing berkualitas lan efisien.
Produksi kita wis diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah minangka sumber tangan pertama kanthi rega paling murah. Kita saestu nampi pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo negosiasi bisnis karo kita.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita