55 HRC Carbide 3 Flute Standard Length End Mills kanggo Aluminium

Katrangan singkat:

Kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan saben produk sing luwih sampurna lan produk kualitas stabil. Kita seneng banget nampi pelanggan ing saindenging jagad kanggo ngunjungi, kanthi kerja sama multi-facet, lan bebarengan nggawe pasar anyar, nggawe masa depan sing apik!
Pangsa pasar produk wis nambah saben taun. Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae utawa pengin ngrembug babagan pesanan khusus, aja bebas hubungi kami. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad. We are looking nerusake kanggo priksaan lan supaya.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Spesifikasi

Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 9 * 3 * 50 3 9 3 50 3 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 3 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 3 2
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 3 1
MTS-1.5 * 5 * 4 * 50 1.5 5 4 50 3 1
MTS-2 * 6 * 4 * 50 2 6 4 50 3 1
MTS-2.5 * 8 * 4 * 50 2.5 8 4 50 3 1
MTS-3 * 9 * 4 * 50 3 9 4 50 3 1
MTS-3.5 * 12 * 4 * 50 3.5 12 4 50 3 1
MTS-4 * 12 * 4 * 50 4 12 4 50 3 2
MTS-4 * 20 * 4 * 75 4 20 4 75 3 2
MTS-4 * 25 * 4 * 100 4 25 4 100 3 2
MTS-5 * 15 * 5 * 50 5 15 5 50 3 2
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 3 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 6 100 3 2
MTS-2 * 6 * 6 * 50 2 6 6 50 3 1
MTS-3 * 9 * 6 * 50 3 9 6 50 3 1
MTS-4 * 12 * 6 * 50 4 12 6 50 3 1
MTS-5 * 15 * 6 * 50 5 15 6 50 3 1
MTS-6 * 18 * 6 * 50 6 18 6 50 3 2
MTS-6 * 30 * 6 * 75 6 30 6 75 3 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 3 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 3 2
MTS-7 * 21 * 8 * 60 7 21 8 60 3 1
MTS-8 * 24 * 8 * 60 8 24 8 60 3 2
MTS-8 * 35 * 8 * 75 8 35 8 75 3 2
MTS-8 * 40 * 8 * 100 8 40 8 100 3 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 3 2
MTS-9 * 27 * 10 * 75 9 27 10 75 3 1
MTS-10 * 30 * 10 * 75 10 30 10 75 3 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 3 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 3 2
MTS-11 * 33 * 12 * 75 11 33 12 75 3 1
MTS-12 * 36 * 12 * 75 12 36 12 75 3 2
MTS-12 * 45 * 100 12 45 12 100 3 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 3 2
MTS-14 * 35 * 14 * 80 14 35 14 80 3 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 3 2
MTS-14 * 65 * 14 * 150 14 65 14 150 3 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 3 2
MTS-16 * 65 * 16 * 150 16 65 16 150 3 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 3 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 3 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 3 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 3 2


Fungsi Produk

1.HRC: 55 HRC
2. ditutupi: AlTiN, TiAlN, TiAISI, TiSiN, TiN, DLC, Nano, Intan
3. Bisa digunakake kanggo ngolah plastik, kayu, Aluminium. Tembaga, besi cor, baja karbon, baja cetakan, stainless steel, paduan taitanium, baja alat, lan baja sing dianggep panas

Fitur Produk
1. Sisih nglereni khusus: Motong khusus bisa nambah kemampuan nglereni. Umur alat lan mesin bakal luwih dawa
2. Suling alus lan jembar: Suling alus lan jembar bakal mbusak potongan luwih gampang.
3. Lapisan tahan panas: Kanthi lapisan HELICA tahan panas, bisa digunakake kanggo proses kanthi kecepatan tinggi
4.lapisan oranye: Ing lapisan oranye, abrasi bisa dingerteni kanthi gampang
5. Bahan Baku kualitas dhuwur: Bahan baku digunakake kanthi kateguhan dhuwur, tungsten karbon ukuran gandum.
6. Perawatan lumahing sing wis rampung: Kanthi perawatan permukaan sing polesan dhuwur, nyuda koefisien gesekan bisa dikurangi, efisiensi bubut bisa ditambah, luwih akeh wektu produksi bisa diirit

Perusahaan kita wis duwe akeh pabrik top lan tim teknologi profesional ing China, nawakake produk, teknik lan layanan paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Kejujuran minangka prinsip kita, operasi profesional minangka tugas kita, layanan dadi target kita, lan kepuasan pelanggan minangka masa depan kita!
Kita duwe pelanggan saka luwih saka 20 negara lan reputasi kita wis dikenal karo para pelanggan sing dihormati. Dandan lan ngupayakake kekurangan 0% ora ana enteke minangka rong kabijakan kualitas utama. Yen sampeyan butuh apa-apa, aja ragu-ragu hubungi kami.
Kanthi kualitas dhuwur, rega cukup, pangiriman tepat waktu lan layanan khusus & khusus kanggo mbiyantu para pelanggan supaya bisa sukses, perusahaan wis entuk pujian ing pasar domestik lan manca. Para pembeli olèh ngubungi kita.
Amarga kualitas apik lan rega cukup, produk kita wis diekspor menyang luwih saka 10 negara lan wilayah. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo kabeh pelanggan saka omah lan luar negeri. Kajaba iku, kepuasan pelanggan minangka tujuane sing langgeng.
Tim kita ngerti banget panjaluk pasar ing macem-macem negara, lan bisa nyedhiyakake produk berkualitas sing cocog kanthi rega paling apik ing macem-macem pasar. Perusahaan kita wis nyiyapake tim profesional, kreatif lan tanggung jawab kanggo ngembangake klien kanthi prinsip multi-win.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita