45 HRC Carbide 2 Flute Standard Length End Mills

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake YG10X kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,8um.
Lapisan: AlTiN, Isi aluminium sing dhuwur nyedhiyakake ketahanan panas lan oksidasi sing apik banget.
Toleransi Diameter Pabrik Akhir: 1 < D≤6 -0.010 ~ -0.030; 6 < D≤10 -0.015 ~ -0.040; 10 < D≤20 -0.020 ~ -0.050


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Fitur Produk
1. Edge Motong Khusus: Edge khusus bisa nambah kemampuan nglereni. Umur alat lan mesin bakal luwih dawa
2. Suling Gamelan Lan Lebar: Suling Gamelan lan jembar bakal mbusak potongan luwih gampang
3. Pelapisan tahan panas: Kanthi lapisan TiALN tahan panas, bisa digunakake kanggo proses kecepatan tinggi
4. Lapisan Ireng: Ing lapisan ireng, abrasi bisa dingerteni
5. Bahan Baku Berkualitas Tinggi: Bahan baku digunakake kanggo ketahanan dhuwur, tungsten karbon ukuran gandum
6. Perawatan Permukaan Polesan: Kanthi perawatan permukaan sing polesan sing dhuwur, koefisien gesekan bisa dikurangi, efisiensi bubut bisa ditambah, luwih akeh wektu produksi bisa diirit

Materi Workpiece

Baja Karbon

Baja campuran

Besi Cor

Paduan Aluminium

Alloy Tembaga

Baja tahan karat

Baja atos

Y

Y

Y

       

Spesifikasi

Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 2 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 2 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 2 2
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 2 1
MTS-1.5 * 4 * 4 * 50 1.5 4 4 50 2 1
MTS-2 * 5 * 4 * 50 2 5 4 50 2 1
MTS-2.5 * 7 * 4 * 50 2.5 7 4 50 2 1
MTS-3 * 8 * 4 * 50 3 8 4 50 2 1
MTS-3.5 * 10 * 4 * 50 3.5 10 4 50 2 1
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 2 2
MTS-4 * 16 * 4 * 75 4 16 4 75 2 2
MTS-4 * 20 * 4 * 100 4 20 4 100 2 2
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 2 2
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 2 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 5 100 2 2
MTS-2.5 * 7 * 6 * 50 2.5 7 6 50 2 1
MTS-3 * 8 * 6 * 50 3 8 6 50 2 1
MTS-3.5 * 10 * 6 * 50 3.5 10 6 50 2 1
MTS-4 * 10 * 6 * 50 4 10 6 50 2 1
MTS-4.5 * 12 * 6 * 50 4.5 12 6 50 2 1
MTS-5 * 13 * 6 * 50 5 13 6 50 2 1
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 2 2
MTS-6 * 25 * 6 * 75 6 25 6 75 2 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 2 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 2 2
MTS-7 * 18 * 8 * 60 7 18 8 60 2 1
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 2 2
MTS-8 * 28 * 8 * 75 8 28 8 75 2 2
MTS-8 * 35 * 8 * 100 8 35 8 100 2 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 2 2
MTS-9 * 23 * 10 * 75 9 23 10 75 2 1
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 2 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 2 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 2 2
MTS-11 * 28 * 12 * 75 11 28 12 75 2 1
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 2 2
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 2 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 2 2
MTS-14 * 35 * 14 * 80 14 35 14 80 2 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 2 2
MTS-14 * 60 * 14 * 150 14 60 14 150 2 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 2 2
MTS-16 * 60 * 16 * 150 16 60 16 150 2 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 2 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 2 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 2 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 2 2

 Simpenan kanggo pangiriman cepet 
wer_n

 

Ngadhepi kompetisi pasar global sing galak, kita ngluncurake strategi bangunan merek lan nganyari semangat "layanan sing berorientasi ing manungsa lan setya", kanthi tujuan supaya bisa diakoni global lan pembangunan berkelanjutan.
Kangge, kita mbangun lan ngrampungake pasar segitiga & kerja sama strategis kanggo nggayuh rantai pasokan perdagangan multi-win kanggo nggedhekake pasar kanthi vertikal lan horisontal kanggo prospek sing luwih cerah. pangembangan Filosofi kita yaiku nggawe produk sing larang regane biaya, ningkatake layanan sing sampurna, kerja sama kanggo entuk manfaat jangka panjang lan gotong royong, nggawe mode lengkap sistem pemasok lan agen pemasaran sing apik, sistem penjualan kerjasama strategis merek.
Kanthi luwih akeh produk Tiongkok ing saindenging jagad, bisnis internasional berkembang kanthi cepet lan indikator ekonomi saya mundhak taun-taun. Kita duwe kapercayan cukup kanggo nawakake produk lan layanan sing luwih apik, amarga kita luwih kuat, profesional lan pengalaman ing domestik lan internasional.
Perusahaan kami negesake tujuan "njupuk prioritas layanan kanggo standar, jaminan kualitas kanggo merek, nindakake bisnis kanthi kapercayan, kanggo nyedhiyakake layanan profesional, cepet, akurat lan tepat waktu kanggo sampeyan". We welcome pelanggan lawas lan anyar kanggo negosiasi karo kita. Kita bakal ngladeni sampeyan kanthi tulus!



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita