HRC45 Carbide 4 Flute Standard Length End Mills

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake YG10X kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,8um.

Lapisan: AlTiN, Isi aluminium sing dhuwur nyedhiyakake ketahanan panas lan oksidasi sing apik banget.

Toleransi Diameter Pabrik Akhir: 1 D≤6 -0.010 -0.030; 6 D≤10 -0.015 -0.040; 10 D≤20 -0.020 -0.050


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Dhiameter

D

Dawa Nglereni

Lc

Diameter Shank

d

Panjang Sakabèhé

L

Suling

3

8

3

50

4

1

3

4

50

4

1.5

4

4

50

4

2

6

4

50

4

2.5

7

4

50

4

3

8

4

50

4

3.5

10

4

50

4

4

10

4

50

4

5

13

5

50

4

2.5

7

6

50

4

3

8

6

50

4

3.5

10

6

50

4

4

10

6

50

4

4.5

12

6

50

4

5

13

6

50

4

6

15

6

50

4

7

18

8

60

4

8

20

8

60

4

9

23

10

75

4

10

25

10

75

4

11

28

12

75

4

12

30

12

75

4

14

35

14

80

4

14

45

14

100

4

16

45

16

100

4

18

45

18

100

4

20

45

20

100

4

 

Materi Workpiece

Baja Karbon

Baja campuran

Besi Cor

Paduan Aluminium

Alloy Tembaga

Baja tahan karat

Baja atos

Y

Y

Y

 

PAMBUKA RINGKAS

Hai, Sugeng rawuh ing Piranti MTS

-Kami produsen alat panggilingan profesional kanthi pengalaman luwih saka 25 taun ing bidang iki.

-Kami nyedhiyakake macem-macem alat kanggo sampeyan. Sampeyan bisa ngubungi kita miturut kabutuhan utawa ngetutake informasi lengkap.

-Kita duwe macem-macem jinis pabrik pungkasan karbida padat, 2/3 / 4/6 Flutes, pabrik datar / persegi, pabrik irung bal, pabrik ujung radius sudut, pabrik baja tahan karat, pabrik pungkasan paduan aluminium, pabrik pungkasan, tapered pabrik pungkasan, pabrik mburi mikro, pabrik pungkasan gulu dawa, pabrik pungkasan non-standar, lsp.

Adhedhasar lini produksi otomatis, saluran tuku bahan tetep lan sistem subkontrak cepet wis dibangun ing daratan China kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan sing luwih akeh lan luwih dhuwur ing taun-taun pungkasan. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo luwih akeh klien ing saindenging jagad kanggo pembangunan umum lan entuk manfaat bebarengan! Kepercayaan lan persetujuan sampeyan minangka hadiah sing paling apik kanggo upaya kita. Tetep jujur, inovatif lan efisien, kanthi tulus ngarep-arep bisa dadi mitra bisnis kanggo nggawe masa depan sing apik!
Produk utamane diekspor menyang Asia Tenggara-Euro-Amerika, lan adol menyang kabeh negara kita. Lan gumantung saka kualitas, rega sing cukup, layanan sing paling apik, kita entuk umpan balik sing apik saka para pelanggan ing jaban rangkah. Sampeyan disambut kanggo gabung karo kita babagan kemungkinan lan keuntungan liyane. Kita nampani pelanggan, asosiasi bisnis lan kanca-kanca saka kabeh penjuru dunia kanggo ngubungi kita lan njaluk kerja sama kanggo entuk manfaat bebarengan.
Kanthi pirang-pirang taun layanan lan pangembangan sing apik, kita duwe tim sales perdagangan internasional sing profesional. Produk kita wis diekspor menyang Amerika Utara, Eropa, Jepang, Korea, Australia, Selandia Baru, Rusia lan negara liyane. Ngarep-arep kanggo nggawe kerjasama sing apik lan dawa karo sampeyan mbesuk!
Perusahaan kita, mesthi nggadhahi kualitas minangka landasan perusahaan, ngupayakake pangembangan kanthi kredibilitas, tetep miturut standar manajemen mutu iso9000 kanthi ketat, nggawe perusahaan rangking kanthi semangat kejujuran lan optimisme sing menehi tandha kemajuan.
Saiki, kita nyoba mlebu ing pasar anyar sing durung ana ngarsane lan ngembangake pasar sing wis mlebu. Amarga kualitas unggul lan rega kompetitif, kita bakal dadi pimpinan pasar, aja ragu-ragu ngubungi kita liwat telpon utawa email, yen sampeyan kasengsem karo produk apa wae.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita