45 pabrik HRC Square End-4 Suling D4mm

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake YG10X kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,8um.
Lapisan: AlTiN, Isi aluminium sing dhuwur nyedhiyakake ketahanan panas lan oksidasi sing apik banget.
Desain Produk: Latihan bor bisa nindakake centering lan chamfering. Posisi bolongan lan chamfer sing tepat ditindakake kanthi bebarengan kanggo nambah efisiensi pangolahan.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Hai, Sugeng rawuh ing Piranti MTS
-Kami produsen alat panggilingan profesional kanthi pengalaman luwih saka 25 taun ing bidang iki.
-Kami nyedhiyakake macem-macem alat kanggo sampeyan. Sampeyan bisa ngubungi kita miturut kabutuhan utawa ngetutake informasi lengkap.
-Kita duwe macem-macem jinis pabrik pungkasan karbida padat, 2/3 / 4/6 Flutes, pabrik datar / persegi, pabrik irung bal, pabrik ujung radius sudut, pabrik baja tahan karat, pabrik pungkasan paduan aluminium, pabrik pungkasan, tapered pabrik pungkasan, pabrik mburi mikro, pabrik pungkasan gulu dawa, pabrik pungkasan non-standar, lsp. 

 Fitur & Bahan Potong

Ringkesan kauntungan

1. Kualitas apik
Kabeh alat digawe dening Walter saka Jerman lan ANCA saka Australia. Kita bisa njamin kualitas apik lan kinerja sing apik.
Saben alat diawasi karo instrumen pendeteksi Guhring saka Jerman, instrumen deteksi Mitutoyo saka Jepang lan presetter alat PARLEC saka Amerika.

2. Bahan baku sing super lan stabil
100% bahan bubuk tungsten utami. Atose yaiku saka HRC40-HRC70.

Kekuwatan lentur bisa entuk 2500-2800. Piranti kasebut minangka tungku sinter vakum. Cocog kanggo ngolah paduan, tembaga, baja cetakan umum. stainless steel non-perawatan Kanthi lapisan Emas ALTIN-S.

3. Super nutupi
Lapisan kinerja tinggi nggawe umur pemotong dadi luwih dawa, nambah kelancaran lan nyuda koefisien gesekan.

4. Ajining dhiri
Kita duwe akeh distributor utawa grosir ing pirang-pirang negara.

Kepuasan lan kredit sing apik kanggo saben pelanggan dadi prioritas utama. Kita fokus ing kabeh rincian pangolahan pesanan kanggo pelanggan nganti nampa produk sing aman lan apik kanthi layanan logistik sing apik lan biaya ekonomine. Gumantung saka iki, produk kita didol kanthi apik ing negara-negara ing Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara.
Adhedhasar insinyur sing duwe pengalaman, kabeh pesenan kanggo pangolahan adhedhasar gambar utawa pamrentah adhedhasar conto. Kita wis entuk reputasi apik kanggo layanan pelanggan sing luar biasa ing antarane para pelanggan jaban rangkah. Kita bakal terus nyoba sing paling apik kanggo nawakake produk sing berkualitas lan layanan sing paling apik. Kita ngarep-arep bisa ngawula.
Kita bakal nyedhiyakake produk sing luwih apik kanthi desain macem-macem lan layanan profesional. Kita saestu nampi kanca-kanca saka saindenging jagad kanggo ngunjungi perusahaan lan kerja sama karo kita kanthi bathi jangka panjang lan mupangat bebarengan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita