55 HRC Carbide 4 Flute Standard Length Corner Radius End Mills

Katrangan singkat:

Kita minangka pedagang Solid Carbide Corner Radius End Mills sing dikarepake ing saindenging pasar kanggo kualitas sing unggul, umur kinerja sing dawa, keandalan lan akurasi dimensi. Produk Pabrik Akhir Karbida iki bisa dimanfaatake kanthi rega industri.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Fitur:
1.Kuwat kekuatan
2. resistensi korosi
3. daya tahan Ditingkatake
4. Pelumas Spesial - Lemak
5. Produk Anti-karat
6. Ngeculake Agen
7. Emulsi Anti-Foam: lenga silikon
8. suling: 4
9. bahan: paduan karbida

55 HRC Carbide 4 Flute Standard Length Corner Radius End Mills
pakewuh d D L1 L
3R0.5x3x8x50 0,5 3 8 50
3R1x3x8x50 1 3 8 50
3R0.5x4x8x50 0,5 4 8 50
3R1x4x8x50 1 4 8 50
4R0.3x4x11x50 0,3 4 11 50
4R0.5x4x11x50 0,5 4 11 50
4R1x4x11x50 1 4 11 50
4R0.5x4x11x75 0,5 4 11 75
4R1x4x11x75 1 4 11 75
4R0.5x4x11x100 0,5 4 11 100
4R1x4x11x100 1 4 11 100
5R0.5x6x13x50 0,5 6 13 50
5R1x6x13x50 1 6 13 50
6R0.5x6x15x50 0,5 6 15 50
6R1x6x15x50 1 6 15 50
6R0.5x6x15x75 0,5 6 15 75
6R1x6x15x75 1 6 15 75
6R0.5x6x15x100 0,5 6 15 100
6R1x6x15x100 1 6 15 100
8R0.5x8x20x60 0,5 8 20 60
8R1x8x20x60 1 8 20 60
8R0.5x8x20x75 0,5 8 20 75
8R1x8x20x75 1 8 20 75
8R0.5x8x20x100 0,5 8 20 100
8R1x8x20x100 1 8 20 100
8R0.5x8x20x150 0,5 8 20 150
8R1x8x20x150 1 8 20 150
10R0.5x10x25x75 0,5 10 25 75
10R1x10x25x75 1 10 25 75
10R2x10x25x75 2 10 25 75
10R0.5x10x25x100 0,5 10 25 100
10R1x10x25x100 1 10 25 100
10R2x10x25x100 2 10 25 100
10R0.5x10x25x150 0,5 10 25 150
10R1x10x25x150 1 10 25 150
12R0.5x12x30x75 0,5 12 30 75
12R1x12x30x75 1 12 30 75
12R2x12x30x75 2 12 30 75
12R0.5x12x30x100 0,5 12 30 100
12R1x12x30x100 1 12 30 100
12R2x12x30x100 2 12 30 100
12R0.5x12x30x150 0,5 12 30 150
12R1x12x30x150 1 12 30 150
16R0.5x16x40x100 0,5 16 40 100
16R1x16x40x100 1 16 40 100
16R0.5x16x40x150 0,5 16 40 150
16R1x16x40x150 1 16 40 150

Perusahaan duwe sistem manajemen sing sampurna lan sistem layanan purna jual. Kita mbudidaya kanggo mbangun pionir ing industri filter. Pabrik kita gelem kerja sama karo macem-macem pelanggan domestik lan luar negeri kanggo entuk masa depan sing luwih apik lan luwih apik.
Amarga stabilitas produk, pasokan tepat waktu lan layanan tulus, kita bisa adol produk ora mung liwat pasar domestik, nanging uga diekspor menyang negara lan wilayah, kalebu Timur Tengah, Asia, Eropa lan negara lan wilayah liyane . Sanalika, kita uga nindakake pesanan OEM lan ODM. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ngawula perusahaan sampeyan, lan nggawe kerjasama sing sukses lan ramah karo sampeyan.
Adhedhasar produk kanthi kualitas dhuwur, rega sing kompetitif, lan layanan lengkap, kita wis nglumpukake kekuwatan lan pengalaman profesional, lan nduwe reputasi apik banget ing lapangan. Bebarengan karo pangembangan sing terus-terusan, kita komitmen ora mung kanggo bisnis domestik Tionghoa nanging uga pasar internasional. Muga-muga sampeyan bisa pindhah menyang produk sing berkualitas tinggi lan layanan sing semangat. Ayo mbukak bab anyar kanggo entuk manfaat bebarengan lan menang kaping pindho.
Prinsip kita minangka "integritas pisanan, kualitas paling apik". Kita duwe kapercayan kanggo nyedhiyakake layanan lan produk sing apik banget. Muga-muga bisa mbentuk kerjasama bisnis win-win karo sampeyan mbesuk!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk