65 HRC Square End mill-4 Suling

Katrangan singkat:

· Ngaktifake mesin kanthi efisiensi dhuwur kanggo nglereni sisih bahan atose dhuwur (nganti HRC 70).
· Lapisan multilayer nanopartikel.
· Cocog kanggo mesin bahan atose dhuwur saka HRC 45 nganti 70 amarga nggunakake sarung dhuwur lan suhu oksidasi awal sing dhuwur.
· Cocog kanggo macem-macem bahan kerja wiwit saka baja umum nganti waja atose dhuwur.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 2 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 2 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 2 2
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 2 1
MTS-1.5 * 4 * 4 * 50 1.5 4 4 50 2 1
MTS-2 * 5 * 4 * 50 2 5 4 50 2 1
MTS-2.5 * 7 * 4 * 50 2.5 7 4 50 2 1
MTS-3 * 8 * 4 * 50 3 8 4 50 2 1
MTS-3.5 * 10 * 4 * 50 3.5 10 4 50 2 1
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 2 2
MTS-4 * 16 * 4 * 75 4 16 4 75 2 2
MTS-4 * 20 * 4 * 100 4 20 4 100 2 2
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 2 2
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 2 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 5 100 2 2
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 2 2
MTS-6 * 25 * 6 * 75 6 25 6 75 2 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 2 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 2 2
MTS-7 * 18 * 8 * 60 7 18 8 60 2 1
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 2 2
MTS-8 * 28 * 8 * 75 8 28 8 75 2 2
MTS-8 * 35 * 8 * 100 8 35 8 100 2 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 2 2
MTS-9 * 23 * 10 * 75 9 23 10 75 2 1
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 2 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 2 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 2 2
MTS-11 * 28 * 12 * 75 11 28 12 75 2 1
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 2 2
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 2 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 2 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 2 2
MTS-14 * 60 * 14 * 150 14 60 14 150 2 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 2 2
MTS-16 * 60 * 16 * 150 16 60 16 150 2 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 2 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 2 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 2 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 2 2

Keuntungan Klien:

1. Pendapatan liyane: amarga saham gedhe, biaya alat bisa dikendhaleni. Kanthi rega sing kompetitif, kita bisa mbantu ngasilake luwih akeh, nanging regane luwih murah.

2. Ora ana kualitas sing sambat: Kanthi ngontrol kualitas saka bahan baku nganti proses produksi lan 100% sadurunge dikirim, mula kita bisa mbantu sampeyan supaya adoh saka klien sing sambat amarga ana masalah kualitas.

3. Layanan one stop shop: kita duwe macem-macem alat panggilingan cnc, bit router cnc lan alat pengeboran cnc. Sampeyan ora prelu tuku ing endi wae lan mbayar ongkos kirim ing endi wae.

4. Tambah tarif konversi klien: kanthi pengalaman teknis lan pasar, kita bisa mbantu ngasilake luwih akeh pelanggan kanthi tingkat konversi sing luwih dhuwur.

5. Umpan balik cepet: kita nawakake layanan online 24 jam, apa wae pitakon saka sampeyan utawa klien bakal langsung dibales, klien bakal seneng, banjur sampeyan bakal seneng.

6. Piranti cutomized: Piranti khusus bisa disedhiyakake miturut gambar lan karya sampeyan.

Perusahaan duwe sistem manajemen sing sampurna lan sistem layanan purna jual. Kita mbudidaya kanggo mbangun pionir ing industri filter. Pabrik kita gelem kerja sama karo macem-macem pelanggan domestik lan luar negeri kanggo entuk masa depan sing luwih apik lan luwih apik.
Amarga stabilitas produk, pasokan tepat waktu lan layanan tulus, kita bisa adol produk ora mung liwat pasar domestik, nanging uga diekspor menyang negara lan wilayah, kalebu Timur Tengah, Asia, Eropa lan negara lan wilayah liyane . Sanalika, kita uga nindakake pesanan OEM lan ODM. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ngawula perusahaan sampeyan, lan nggawe kerjasama sing sukses lan ramah karo sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita