45 HRC Carbide 4 Flute Standard Length Corner Radius End Mills

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake YG10X kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,8um. Suling: 3 suling, efektif nyuda getaran lan nglereni stabil
Jinis: Desain pinggiran dobel nyedhiyakake kemasan sing apik lan cocog kanggo mesin semi-finish lan finish.
Tipe B: Desain pinggiran siji, agul-agul sing landhep, apik kanggo dicopot chip, kacepetan nglereni dhuwur, digunakake kanthi akeh ing mesin kasar.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Detail Produk:
Radius Sudut Karbida Padat Ekonomi 45HRC Pabrik Akhir kanggo Steels

Fungsi Produk:

Materi Tungsten Cobalt Alloy, Tungsten Carbide Jinis Mesin Mesin Penggilingan
Mode Ngontrol Sistem Alat CNC Precision 0,005-0,01 mm
Diameter Shank 4 - 40mm Pelapisan KANGGO
Diameter Suling 0,3-40mm HRC HRC45
Panjang Sakabèhé 38-330mm Cocog Kanggo kasus wesi, baja karbon, baja cetakan, stainless steel, paduan titanium, baja alat, lan baja sing dianggep panas

Umpan Balik Klien:

"Kita pengin mbandhingake sampeyan karo wong liya. Dheweke bisa luwih apik tinimbang alat sadurunge sing wis digunakake. Pabrik suling 12mm 3 digunakake kanggo ngolah aluminium nganti 600 meter. Umur iki dawa banget. Kita bakal pesen luwih akeh. ”

Kucing. Ora
MTS-3R0.5 * 50 * 4T
MTS-3R1 * 50 * 4T
MTS-3R0.5 * 75 * 4T
MTS-3R1 * 75 * 4T
MTS-3R0.5 * 100 * 4T
MTS-3R1 * 100 * 4T
MTS-2R0.5 * 4 * 50 * 4T
MTS-2R1 * 4 * 50 * 4T
MTS-3R0.5 * 4 * 50 * 4T
MTS-3R1 * 4 * 50 * 4T
MTS-4R0.5 * 50 * 4T
MTS-4R1 * 50 * 4T
MTS-4R0.5 * 75 * 4T
MTS-4R1 * 75 * 4T
MTS-4R0.5 * 100 * 4T
MTS-4R1 * 100 * 4T
MTS-5R0.5 * 50 * 4T
MTS-5R1 * 50 * 4T
MTS-5R0.5 * 75 * 4T
MTS-5R1 * 75 * 4T
MTS-5R0.5 * 100 * 4T
MTS-5R1 * 100 * 4T
MTS-6R0.5 * 50 * 4T
MTS-6R1 * 50 * 4T
MTS-6R0.5 * 75 * 4T
MTS-6R1 * 75 * 4T
MTS-6R0.5 * 100 * 4T
MTS-6R1 * 100 * 4T
MTS-6R0.5 * 150 * 4T
MTS-6R1 * 150 * 4T
MTS-8R0.5 * 60 * 4T
MTS-8R1 * 60 * 4T
MTS-8R2 * 60 * 4T
MTS-8R3 * 60 * 4T
MTS-8R0.5 * 75 * 4T
MTS-8R1 * 75 * 4T
MTS-8R2 * 75 * 4T
MTS-8R3 * 75 * 4T
MTS-8R0.5 * 100 * 4T
MTS-8R1 * 100 * 4T
MTS-8R2 * 100 * 4T
MTS-8R3 * 100 * 4T
MTS-8R0.5 * 150 * 4T
MTS-8R1 * 150 * 4T
MTS-10R0.5 * 75 * 4T
MTS-10R1 * 75 * 4T
MTS-10R2 * 75 * 4T
MTS-10R3 * 75 * 4T
MTS-10R0.5 * 100 * 4T
MTS-10R1 * 100 * 4T
MTS-10R2 * 100 * 4T
MTS-10R3 * 100 * 4T
MTS-10R0.5 * 150 * 4T
MTS-10R1 * 150 * 4T
MTS-12R0.5 * 75 * 4T
MTS-12R1 * 75 * 4T
MTS-12R2 * 75 * 4T
MTS-12R3 * 75 * 4T
MTS-12R0.5 * 100 * 4T
MTS-12R1 * 100 * 4T
MTS-12R2 * 100 * 4T
MTS-12R3 * 100 * 4T
MTS-12R0.5 * 150 * 4T
MTS-12R1 * 150 * 4T

Fitur & Bahan Potong

Ringkesan kauntungan
1. Kualitas apik
Kabeh alat digawe dening Walter saka Jerman lan ANCA saka Australia. Kita bisa njamin kualitas apik lan kinerja sing apik.
Saben alat diawasi karo instrumen pendeteksi Guhring saka Jerman, instrumen deteksi Mitutoyo saka Jepang lan presetter alat PARLEC saka Amerika.
2. Bahan baku sing super lan stabil
100% bahan bubuk tungsten utami. Atose yaiku saka HRC40-HRC70.
Kekuwatan lentur bisa entuk 2500-2800. Piranti kasebut minangka tungku sinter vakum. Cocog kanggo ngolah paduan, tembaga, baja cetakan umum. stainless steel non-perawatan Kanthi lapisan Emas ALTIN-S.
3. Super nutupi
Lapisan kinerja tinggi nggawe umur pemotong dadi luwih dawa, nambah kelancaran lan nyuda koefisien gesekan.
4. Ajining dhiri
Kita duwe akeh distributor utawa grosir ing pirang-pirang negara.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita