55 HRC Carbide 4 Pabrik Pungkasan Seruling

Katrangan singkat:

Panggunaan partikel ultra-apik anyar saka bahan waja tungsten, kanthi resistensi lan kekuatan nyandhang dhuwur, aplikasi nglereni kacepetan dhuwur eksklusif kanggo pemotong panggilingan kabeh-bunder.
Agul-agul ditutupi lapisan, bahan kasar sing cepet banget bisa diproses kanthi alus kanggo nyuda jumlah pangowahan alat.
Tembaga, baja tahan karat, baja paduan, baja alat, baja padam lan tempered, baja karbon, besi cor, baja keras sing dianggep panas
Piranti Makarya sing Efisien
Kabeh gambar sing ditampilake mung kanggo ilustrasi. Produk aktual bisa beda-beda amarga Peningkatan produk


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Spesifikasi

Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 4 0
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 4 0
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 4 0
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 4 0
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 4 0
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 4 0
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 4 0
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 4 0
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 4 0
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 4 0
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 4 0
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 4 0
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 4 0

Fungsi Produk
1.HRC: 55 HRC
2. ditutupi: AlTiN, TiAlN, TiAISI, TiSiN, TiN, DLC, Nano, Intan
3. Bisa digunakake kanggo ngolah plastik, kayu, Aluminium. Tembaga, besi cor, baja karbon, baja cetakan, stainless steel, paduan taitanium, baja alat, lan baja sing dianggep panas

Fitur Produk
1. Sisih nglereni khusus: Motong khusus bisa nambah kemampuan nglereni. Umur alat lan mesin bakal luwih dawa
2. Suling alus lan jembar: Suling alus lan jembar bakal mbusak potongan luwih gampang.
3. Lapisan tahan panas: Kanthi lapisan HELICA tahan panas, bisa digunakake kanggo proses kanthi kecepatan tinggi
4.lapisan oranye: Ing lapisan oranye, abrasi bisa dingerteni kanthi gampang
5. Bahan Baku kualitas dhuwur: Bahan baku digunakake kanthi kateguhan dhuwur, tungsten karbon ukuran gandum.
6. Perawatan lumahing sing wis rampung: Kanthi perawatan permukaan sing polesan dhuwur, nyuda koefisien gesekan bisa dikurangi, efisiensi bubut bisa ditambah, luwih akeh wektu produksi bisa diirit

Nganti saiki, produk kita wis diekspor menyang Eropa wétan, Timur Tengah, Tenggara, Afrika lan Amerika Selatan lan liya-liyane. Kita duwe 13 taun tuku lan tuku profesional ing bagean Isuzu ing omah lan luar negeri lan kepemilikan sistem mriksa bagean Isuzu elektronik sing modern. Kita ngurmati inti utama Kejujuran ing bisnis, prioritas ing layanan lan bakal nindakake sing paling apik kanggo nawakake pelanggan kanthi produk bermutu lan layanan sing apik.
Perusahaan kita wis duwe akeh pabrik top lan tim teknologi profesional ing China, nawakake produk, teknik lan layanan paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Kejujuran minangka prinsip kita, operasi profesional minangka tugas kita, layanan dadi target kita, lan kepuasan pelanggan minangka masa depan kita!
Kita duwe pelanggan saka luwih saka 20 negara lan reputasi kita wis dikenal karo para pelanggan sing dihormati. Dandan lan ngupayakake kekurangan 0% ora ana enteke minangka rong kabijakan kualitas utama. Yen sampeyan butuh apa-apa, aja ragu-ragu hubungi kami.
Kanthi kualitas dhuwur, rega cukup, pangiriman tepat waktu lan layanan khusus & khusus kanggo mbiyantu para pelanggan supaya bisa sukses, perusahaan wis entuk pujian ing pasar domestik lan manca. Para pembeli olèh ngubungi kita.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita