55 HRC Carbide 2 Flute Standard Length Ball Nose End Mills kanggo alumium

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake ZK30UF kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,6um.
Pelapisan: TiSiN, kanthi atose permukaan sing dhuwur banget lan resistensi nyandhang sing apik, AlTiN, AlTiSiN uga bisa digunakake: digunakake ing Machining, aerospaee, mobil, lan area manufaktur presisi liyane.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Jumlah suling minangka bagean penting kanggo ngontrol kinerja pabrik pungkasan. Umume, yen ana sawetara suling, gampang ngeculake kripik, nanging area sing rada akeh dadi luwih cilik mula kekuwatan alat tiba lan bisa digunakake alat kanggo nglereni. Kosok baline, yen ana akeh suling, area bagean bakal saya gedhe lan kaku bisa saya dhuwur, nanging kapasitas chip mudhun amarga nyuda kanthong chip lan gampang diblokir nganggo chip.

Kekakuan alat kanthi dawa (L) suling
Dawane alat sing luwih cekak, saya kaku lan kinerja nglereni luwih dhuwur.
Dawane suling dadi kaping pindho, kaku pabrik pungkasan tiba dadi 1/8. Amarga pabrik pungkasan minangka alat kanggo obah horisontal, mula kaku kanggo alat kudu proporsional kuwalik karo dawa alat. Nggunakake suling luwih dawa sing kudu ora apik.
Sampeyan bisa milih suling sing cocog kanggo nglereni saiki, dadi ALATAN XUTE JIFENG, kita duwe macem-macem barang.
Spesifikasi

Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 50-2F 3 6 3 50 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 75-2F 3 6 3 75 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 100-2F 3 6 3 100 2 2
MTS-R0.5 * 2 * 4 * 50-2F 1 2 4 50 2 1
MTS-R0.75 * 3 * 4 * 50-2F 1.5 3 4 50 2 1
MTS-R1 * 4 * 4 * 50-2F 2 4 4 50 2 1
MTS-R1.25 * 5 * 4 * 50-2F 2.5 5 4 50 2 1
MTS-R1.5 * 6 * 4 * 50-2F 3 6 4 50 2 1
MTS-R1.75 * 7 * 4 * 50-2F 3.5 7 4 50 2 1
MTS-R2 * 8 * 4 * 50-2F 4 8 4 50 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 75-2F 4 8 4 75 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 100-2F 4 8 4 100 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 50-2F 5 10 5 50 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 75-2F 5 10 5 75 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 100-2F 5 10 5 100 2 2
MTS-R2 * 8 * 6 * 50-2F 4 8 6 50 2 1
MTS-R2.5 * 10 * 6 * 50-2F 5 10 6 50 2 1
MTS-R3 * 12 * 6 * 50-2F 6 12 6 50 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 75-2F 6 12 6 75 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 100-2F 6 12 6 100 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 150-2F 6 12 6 150 2 2
MTS-R3.5 * 14 * 8 * 60-2F 7 14 8 60 2 1
MTS-R4 * 16 * 8 * 60-2F 8 16 8 60 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 75-2F 8 16 8 75 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 100-2F 8 16 8 100 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 150-2F 8 16 8 150 2 2
MTS-R4.5 * 18 * 10 * 75-2F 9 18 10 75 2 1
MTS-R5 * 20 * 10 * 75-2F 10 20 10 75 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 100-2F 10 20 10 100 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 150-2F 10 20 10 150 2 2
MTS-R5.5 * 22 * ​​12 * 75-2F 11 22 12 75 2 1
MTS-R6 * 24 * 12 * 75-2F 12 24 12 75 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 100-2F 12 24 12 100 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 150-2F 12 24 12 150 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 80-2F 14 28 14 80 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 100-2F 14 28 14 100 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 150-2F 14 28 14 150 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 100-2F 16 32 16 100 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 150-2F 16 32 16 150 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 100-2F 18 36 18 100 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 150-2F 18 36 18 150 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 100-2F 20 40 20 100 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 150-2F 20 40 20 150 2 2

Produk utamane diekspor menyang Asia Tenggara-Euro-Amerika, lan adol menyang kabeh negara kita. Lan gumantung saka kualitas, rega sing cukup, layanan sing paling apik, kita entuk umpan balik sing apik saka para pelanggan ing jaban rangkah. Sampeyan disambut kanggo gabung karo kita babagan kemungkinan lan keuntungan liyane. Kita nampani pelanggan, asosiasi bisnis lan kanca-kanca saka kabeh penjuru dunia kanggo ngubungi kita lan njaluk kerja sama kanggo entuk manfaat bebarengan.
Kanthi pirang-pirang taun layanan lan pangembangan sing apik, kita duwe tim sales perdagangan internasional sing profesional. Produk kita wis diekspor menyang Amerika Utara, Eropa, Jepang, Korea, Australia, Selandia Baru, Rusia lan negara liyane. Ngarep-arep kanggo nggawe kerjasama sing apik lan dawa karo sampeyan mbesuk!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita