65 HRC Carbide 4 Flute Standard Length Corner Radius End Mills

Katrangan singkat:

Lapisan: Lapisan nano biru kuno nacos

Bahan baku: karbida semen tahan tahan impor, partikel baja tungsten alus 0,45 μ m partikel

Cocog kanggo ngolah kekerasan materi: hrc50-hrc65

Bahan pangolahan sing ditrapake: baja mati sing wis atos, bahan quenching, baja karbon, baja alat

Kondisi pendinginan pangolahan: pendinginan minyak utawa pendinginan kabut minyak, pendinginan udara

Disesuaikan utawa ora: ndhukung kustomisasi sing ora standar

Fitur produk: kekakuan sing apik, resistensi nyandhang dhuwur, akurasi mesin sing dhuwur, wektu pangiriman sing cekak, umume digunakake kanggo mbentuk proses, supaya bisa ngirit biaya alat pemotong lan nambah efisiensi proses. Efek piso sing alus iku apik, nganti 13 jam, sing bisa dibandhingake karo alat pemotong asing PK.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3R0.5 * 50 * 4T 3 8 3 50 4
MTS-3R1 * 50 * 4T
MTS-3R0.5 * 75 * 4T
MTS-3R1 * 75 * 4T
MTS-3R0.5 * 100 * 4T
MTS-3R1 * 100 * 4T
MTS-2R0.5 * 4 * 50 * 4T
MTS-2R1 * 4 * 50 * 4T
MTS-3R0.5 * 4 * 50 * 4T
MTS-3R1 * 4 * 50 * 4T
MTS-4R0.5 * 50 * 4T 4 10 4 50 4
MTS-4R1 * 50 * 4T
MTS-4R0.5 * 75 * 4T
MTS-4R1 * 75 * 4T
MTS-4R0.5 * 100 * 4T
MTS-4R1 * 100 * 4T
MTS-5R0.5 * 50 * 4T
MTS-5R1 * 50 * 4T
MTS-5R0.5 * 75 * 4T
MTS-5R1 * 75 * 4T
MTS-5R0.5 * 100 * 4T
MTS-5R1 * 100 * 4T
MTS-6R0.5 * 50 * 4T
MTS-6R1 * 50 * 4T
MTS-6R0.5 * 75 * 4T
MTS-6R1 * 75 * 4T 6 25 6 75 4
MTS-6R0.5 * 100 * 4T
MTS-6R1 * 100 * 4T
MTS-8R0.5 * 60 * 4T
MTS-8R1 * 60 * 4T
MTS-8R2 * 60 * 4T
MTS-8R3 * 60 * 4T
MTS-8R0.5 * 75 * 4T
MTS-8R1 * 75 * 4T
MTS-8R2 * 75 * 4T
MTS-8R3 * 75 * 4T
MTS-8R0.5 * 100 * 4T
MTS-8R1 * 100 * 4T
MTS-8R2 * 100 * 4T
MTS-8R3 * 100 * 4T
MTS-8R0.5 * 150 * 4T
MTS-8R1 * 150 * 4T
MTS-10R0.5 * 75 * 4T
MTS-10R1 * 75 * 4T
MTS-10R2 * 75 * 4T
MTS-10R3 * 75 * 4T
MTS-10R0.5 * 100 * 4T
MTS-10R1 * 100 * 4T
MTS-10R2 * 100 * 4T
MTS-10R3 * 100 * 4T
MTS-10R0.5 * 150 * 4T
MTS-10R1 * 150 * 4T
MTS-12R0.5 * 75 * 4T
MTS-12R1 * 75 * 4T
MTS-12R2 * 75 * 4T
MTS-12R3 * 75 * 4T
MTS-12R0.5 * 100 * 4T
MTS-12R1 * 100 * 4T
MTS-12R2 * 100 * 4T
MTS-12R3 * 100 * 4T
MTS-12R0.5 * 150 * 4T
MTS-12R1 * 150 * 4T

1, Edge nglereni: Desain seismik nambah kualitas lumahing pangolahan

2 le Sudut Spiral: Pinggiran nglereni sing landhep, lan desain sudut spiral sing gedhe kanggo kanthi efektif nyegah pembentukan pinggiran internal

3 、 Gagang : Gamelan lan apik, materi lan teknologi paling apik

4, Chamfering : Standar internasional, chamfer akurat, kontur alus

Perusahaan kita wis duwe akeh pabrik top lan tim teknologi profesional ing China, nawakake produk, teknik lan layanan paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Kejujuran minangka prinsip kita, operasi profesional minangka tugas kita, layanan dadi target kita, lan kepuasan pelanggan minangka masa depan kita!
Kita duwe pelanggan saka luwih saka 20 negara lan reputasi kita wis dikenal karo para pelanggan sing dihormati. Dandan lan ngupayakake kekurangan 0% ora ana enteke minangka rong kabijakan kualitas utama. Yen sampeyan butuh apa-apa, aja ragu-ragu hubungi kami.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita