HRC55 Carbide 3 Flute Long Long End Mills kanggo Aluminium

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake ZK30UF kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,6um. Suling: 3 suling, efektif nyuda getaran lan nglereni stabil

Jinis: Desain pinggiran dobel nyedhiyakake kemasan sing apik lan cocog kanggo mesin semi-finish lan finish.

Tipe B: Desain pinggiran siji, agul-agul sing landhep, apik kanggo dicopot chip, kacepetan nglereni dhuwur, digunakake kanthi akeh ing mesin kasar.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Dhiameter Dawa Nglereni Diameter Shank Panjang Sakabèhé Suling
3 15 3 75 3
3 15 3 100 3
4 20 4 75 3
4 25 5 100 3
5 20 5 75 3
5 25 5 100 3
6 30 6 75 3
6 30 6 100 3
6 40 6 150 3
8 35 8 75 3
8 40 8 100 3
8 50 8 150 3
10 40 10 100 3
10 50 10 150 3
12 45 12 100 3
12 60 12 150 3
14 60 14 150 3
16 60 16 150 3
18 60 18 150 3
20 70 20 150 3

 

  Materi Workpiece
 Baja Karbon  Baja campuran  Besi Cor  Paduan Aluminium  Alloy Tembaga  Baja tahan karat  Baja atos
      Y Y    

Y fitSuitable

Kanthi tujuan "nol cacat". Kanggo ngrawat lingkungan, lan asil sosial, tanggung jawab sosial karyawan minangka tugas dhewe. Sugeng rawuh kanca-kanca saka saindenging jagad bisa ngunjungi lan nuntun supaya bisa entuk target win-win bebarengan.
Kanthi kabeh dhukungan kasebut, kita bisa ngladeni saben pelanggan kanthi produk berkualitas lan pengiriman tepat waktu kanthi tanggung jawab banget. Dadi perusahaan sing isih enom, kita bisa uga ora paling apik, nanging nyoba kanggo dadi mitra sing apik.
Kita seneng banget nampi pelanggan domestik lan luar negeri kanggo ngunjungi perusahaan lan ngobrol karo bisnis. Perusahaan kita mesthi negesake prinsip "kualitas apik, rega cukup, layanan kelas kapisan". Kita gelem nggawe kerjasama jangka panjang, ramah lan saling nguntungake karo sampeyan.
Misi kita yaiku "Nyedhiyakake Produk kanthi Kualitas sing dipercaya lan Rega sing Lumayan". Kita nampani pelanggan saka saben pojokan jagad iki kanggo ngubungi kita babagan hubungan bisnis mbesuk lan entuk sukses bebarengan!
Kita wis tetep ngutamakake inti bisnis “Mutu dhisik, Ngurmati Kontrak lan Ajeg miturut Reputasi, menehi pelanggan produk lan layanan sing kepenak. ”Kanca-kanca ing omah lan ing luar negeri disambut hangat kanggo nggawe hubungan bisnis sing tetep karo kita.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk