55 HRC Carbide 3 Pabrik Roughing End Flute kanggo alumium

Katrangan singkat:

Presiden lan kabeh anggota perusahaan pengin nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanggo para pelanggan lan kanthi tulus nampi lan kerja sama karo kabeh pelanggan pribumi lan manca kanggo masa depan sing cerah.
Dina iki, kita duwe pelanggan saka saindenging jagad, kalebu AS, Rusia, Spanyol, Italia, Singapura, Malaysia, Thailand, Polandia, Iran lan Irak. Misi perusahaan kita yaiku nyedhiyakake produk sing paling dhuwur kanthi rega paling larang. Kita ngarepake bisnis karo sampeyan!


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Spesifikasi

Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 9 3 50 3 0
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 12 4 50 3 0
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 15 5 50 3 0
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 18 6 50 3 0
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 24 8 60 3 0
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 30 10 75 3 0
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 3 0
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 3 0
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 3 0
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 3 0
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 3 0
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 3 0
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 3 0

Fungsi Produk
1.HRC: 55 HRC
2. ditutupi: AlTiN, TiAlN, TiAISI, TiSiN, TiN, DLC, Nano, Intan
3. Bisa digunakake kanggo ngolah plastik, kayu, Aluminium. Tembaga, besi cor, baja karbon, baja cetakan, stainless steel, paduan taitanium, baja alat, lan baja sing dianggep panas

Fitur Produk
1. Sisih nglereni khusus: Motong khusus bisa nambah kemampuan nglereni. Umur alat lan mesin bakal luwih dawa
2. Suling alus lan jembar: Suling alus lan jembar bakal mbusak potongan luwih gampang.
3. Lapisan tahan panas: Kanthi lapisan HELICA tahan panas, bisa digunakake kanggo proses kanthi kecepatan tinggi
4.lapisan oranye: Ing lapisan oranye, abrasi bisa dingerteni kanthi gampang
5. Bahan Baku kualitas dhuwur: Bahan baku digunakake kanthi kateguhan dhuwur, tungsten karbon ukuran gandum.
6. Perawatan lumahing sing wis rampung: Kanthi perawatan permukaan sing polesan dhuwur, nyuda koefisien gesekan bisa dikurangi, efisiensi bubut bisa ditambah, luwih akeh wektu produksi bisa diirit

Saiki, kita kanthi profesional nyedhiyakake pelanggan produk utama lan bisnis ora mung "tuku" lan "adol", nanging uga luwih fokus. Kita target dadi pemasok setia lan kooperator jangka panjang ing China. Saiki, kita ngarep-arep bisa kekancan karo sampeyan.
Kita duwe tim sales profesional, dheweke wis nguwasani teknologi lan proses manufaktur sing paling apik, duwe pengalaman bertahun-tahun ing penjualan perdagangan asing, karo para pelanggan bisa komunikasi kanthi lancar lan kanthi akurat ngerti kebutuhan nyata pelanggan, nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan khusus lan produk unik.
Produk kami dikenal lan dipercaya dening pangguna lan bisa memenuhi kebutuhan ekonomi lan sosial kanthi terus-terusan. Kita nampani pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan kanggo ngubungi kita babagan hubungan bisnis mbesuk lan entuk sukses bebarengan!
Ing abad anyar, kita ningkatake semangat perusahaan "Bersatu, rajin, efisiensi tinggi, inovasi", lan tetep karo kabijakan kita "adhedhasar kualitas, semangat, narik perhatian merek kelas siji". Kita bakal njupuk kesempatan emas iki kanggo nggawe masa depan sing cerah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita