45 HRC Carbide 2 Suling Bunder Irung Standar Standar

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake YG10X kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,8um.
Lapisan: AlTiN, Isi aluminium sing dhuwur nyedhiyakake ketahanan panas lan oksidasi sing apik banget.
Toleransi Diameter Pabrik Akhir: 1 D≤6 -0.010 -0.030; 6 D≤10 -0.015 -0.040; 10 D≤20 -0.020 -0.050


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Desain pinggiran dobel nambah kaku lan permukaan kanthi efektif. Motong ing tengah nyuda resistensi nglereni. Kapasitas slot sampah sing akeh entuk manfaat ngilangi chip lan nambah efisiensi mesin. Desain suling 2 apik kanggo nyopot chip, gampang kanggo proses pakan vertikal, digunakake ing proses slot, profil, lan bolongan.

Materi Workpiece

Baja Karbon

Baja campuran

Besi Cor

Paduan Aluminium

Alloy Tembaga

Baja tahan karat

Baja atos

Y

Y

Y


Spesifikasi
Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 50-2F 3 6 3 50 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 75-2F 3 6 3 75 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 100-2F 3 6 3 100 2 2
MTS-R0.5 * 2 * 4 * 50-2F 1 2 4 50 2 1
MTS-R0.75 * 3 * 4 * 50-2F 1.5 3 4 50 2 1
MTS-R1 * 4 * 4 * 50-2F 2 4 4 50 2 1
MTS-R1.25 * 5 * 4 * 50-2F 2.5 5 4 50 2 1
MTS-R1.5 * 6 * 4 * 50-2F 3 6 4 50 2 1
MTS-R1.75 * 7 * 4 * 50-2F 3.5 7 4 50 2 1
MTS-R2 * 8 * 4 * 50-2F 4 8 4 50 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 75-2F 4 8 4 75 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 100-2F 4 8 4 100 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 50-2F 5 10 5 50 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 75-2F 5 10 5 75 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 100-2F 5 10 5 100 2 2
MTS-R2 * 8 * 6 * 50-2F 4 8 6 50 2 1
MTS-R2.5 * 10 * 6 * 50-2F 5 10 6 50 2 1
MTS-R3 * 12 * 6 * 50-2F 6 12 6 50 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 75-2F 6 12 6 75 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 100-2F 6 12 6 100 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 150-2F 6 12 6 150 2 2
MTS-R3.5 * 14 * 8 * 60-2F 7 14 8 60 2 1
MTS-R4 * 16 * 8 * 60-2F 8 16 8 60 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 75-2F 8 16 8 75 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 100-2F 8 16 8 100 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 150-2F 8 16 8 150 2 2
MTS-R4.5 * 18 * 10 * 75-2F 9 18 10 75 2 1
MTS-R5 * 20 * 10 * 75-2F 10 20 10 75 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 100-2F 10 20 10 100 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 150-2F 10 20 10 150 2 2
MTS-R5.5 * 22 * ​​12 * 75-2F 11 22 12 75 2 1
MTS-R6 * 24 * 12 * 75-2F 12 24 12 75 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 100-2F 12 24 12 100 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 150-2F 12 24 12 150 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 80-2F 14 28 14 80 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 100-2F 14 28 14 100 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 150-2F 14 28 14 150 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 100-2F 16 32 16 100 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 150-2F 16 32 16 150 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 100-2F 18 36 18 100 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 150-2F 18 36 18 150 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 100-2F 20 40 20 100 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 150-2F 20 40 20 150 2 2

FAQ
1) Kapan bisa entuk rega?
Biasane kuotasi sajrone 24 jam sawise entuk priksaan. Yen sampeyan njaluk banget rega kasebut, monggo ditelpon utawa critakake ing email sampeyan supaya bisa nganggep prioritas priksaan.

2) Kepiye cara njupuk conto kanggo mriksa kualitas sampeyan?
Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas. Yen sampeyan mung butuh conto kosong kanggo mriksa desain lan kualitas kertas, kita bakal menehi sampel kanthi gratis, anggere sampeyan bisa ngirim barang ekspres.

3) Suwene aku bisa ngarepake conto?
Sawise sampeyan mbayar biaya sampel lan ngirim file sing dikonfirmasi, conto bakal siyap dikirim ing 3-7 dina. Sampel bakal dikirim menyang sampeyan liwat ekspres lan tekan 3-5 dina kerja. Sampeyan bisa nggunakake akun ekspres dhewe utawa prabayar yen ora duwe akun.

4) Suwene suwene prosedur kasebut ditindakake?
Sawise sampeyan pesen, wektu nangani produksi udakara 45-60 dina. Kita butuh 15 dina kanggo nyiapake kabeh prekara banjur 30 dina kanggo digawe.

5) Kepiye tanggal transportasi lan pangiriman?
Biasane, kita nggunakake kiriman kanggo transprot barang. Udakara udakara 25-40 dina. Uga ngandhani coutry lan pelabuhan sampeyan. Sampeyan bisa uga luwih cekak yen sampeyan kudu ngirim barang kaya wong Asia. Yen ana kahanan darurat, kita bisa ngirim barang liwat udara ekspres, anggere sampeyan mbayar biaya lalu lintas.

6) Apa sampeyan dagang perusahaan utawa manufaturer?
Kita produsen profesional. Kita ora mung duwe pabrik alat, nanging uga duwe pabrik karbida semen.

7) Pabrik sampeyan dununge?
Kita dununge ing Weishanhu Road 100, Xixiashu Town, New North District, Changzhou City, Jiangsu, China.

8) Suwene aku bisa ngarepake conto?
Sawise sampeyan mbayar biaya sampel lan ngirim file sing dikonfirmasi, conto bakal siyap dikirim ing 3-7 dina. Sampel bakal dikirim menyang sampeyan liwat ekspres lan tekan 3-5 dina kerja. Sampeyan bisa nggunakake akun ekspres dhewe utawa prabayar yen ora duwe akun.

9) Kepiye stok sampeyan?
Kita duwe produk jumlahe akeh, stok jinis lan ukuran biasa kasedhiya.

10) Apa pengiriman gratis bisa ditindakake?
Kita ora nawakake layanan pengiriman gratis. Kita bisa duwe diskon yen sampeyan tuku produk sing akeh.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita