Rod Karbida Semen Kosong

Katrangan singkat:

YG10XGunakake kanthi wiyar, kanthi atose panas sing apik. Cocog kanggo panggilingan lan ngebor baja umum ing sangisoré 45 HRC lan Aluminium, lsp kanthi kacepetan nglereni sithik. Rekomendasi nggunakake kelas iki kanggo nggawe latihan corak, pabrik pungkasan, lsp.

ZK30UF Cocog kanggo panggilingan lan ngebor baja umum ing sangisore HRC 55, besi cor, baja tahan karat, paduan aluminium, lsp

GU25UF Cocog kanggo penggilingan paduan titanium, baja pengeras, paduan tahan api miturut HRC 62.

Rekomendasi nggawe pabrik pungkasan kanthi kacepetan nglereni dhuwur lan nambah maneh.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

 Sasmita Isi kobaltCo% Ukuran biji-bijian μm Kapadhetan g / cm3 Hardenss HRA TRSN / mm2
YG10X

10

0,8 14.6 91.5 3800
ZK30UF

10

0,6 14.5 92 4200
GU25UF

12

0,4 14.3 92.5 4300

Panggunaan sing Disaranake

YG10X Gunakake kanthi wiyar, kanthi atose panas sing apik. Cocog kanggo panggilingan lan ngebor baja umum ing sangisoré 45 HRC lan Aluminium, lsp kanthi kacepetan nglereni sithik. Rekomendasi nggunakake kelas iki kanggo nggawe latihan corak, pabrik pungkasan, lsp.

 ZK30UF Cocog kanggo panggilingan lan ngebur baja umum ing sangisore HRC 55, besi cor, stainless steel, paduan aluminium, lsp

 GU25UF Suitble kanggo penggilingan paduan titanium, baja pengeras, paduan tahan api miturut HRC 62.
Rekomendasi nggawe pabrik pungkasan kanthi kacepetan nglereni dhuwur lan nambah maneh.

Pesenan No. Diameter D Panjang Sakabèhé L Pesenan No. Diameter D Panjang Sakabèhé L
FG02100 2

100

FG16100 16 100
FG03100 3

100

FG18100 18 100
FG04100 4

100

FG20100 20 100
FG05100 5

100

FG06150 6 150
FG06100 6

100

FG08150 8 150
FG07100 7

100

FG10150 10 150
FG08100 8

100

FG12150 12 150
FG09100 9

100

FG14150 14 150
FG10100 10

100

FG16150 16 150
FG12100 12

100

FG18150 18 150

 

Perusahaan kami nawakake macem-macem mulai saka pra-penjualan nganti layanan purna jual, saka pangembangan produk nganti audit panggunaan pangopènan, adhedhasar kekuatan teknis sing kuwat, kinerja produk sing unggul, rega sing cukup lan layanan sing sampurna, kita bakal terus ngembangake, kanggo nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi, lan ningkatake kerja sama sing tetep karo para pelanggan, pangembangan umum lan nggawe masa depan sing luwih apik.
Perusahaan kita njunjung semangat "inovasi, harmoni, kerja tim lan nuduhake, dalan, kemajuan pragmatis". Wenehi kesempatan lan kita bakal mbuktekake kemampuan. Kanthi pitulung apik, kita yakin bisa nggawe masa depan sing cerah karo sampeyan bebarengan.
Wiwit madegake perusahaan, kita wis ngerti pentinge nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan sadurunge-sales lan sawise-sales paling apik. Umume masalah antarane supplier global lan klien amarga komunikasi sing kurang. Secara budaya, para panyedhiya bisa ora gelem takon babagan perkara sing ora dingerteni. Kita ngilangi alangan kasebut supaya sampeyan bisa entuk apa sing dikarepake kaya sing dikarepake.
Kita duwe pengalaman cekap kanggo ngasilake produk miturut conto utawa gambar. Kita seneng banget nampi pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi perusahaan, lan kerja sama karo kita kanggo masa depan sing apik.
Saiki, kita kanthi profesional nyedhiyakake pelanggan produk utama lan bisnis ora mung "tuku" lan "adol", nanging uga luwih fokus. Kita target dadi pemasok setia lan kooperator jangka panjang ing China. Saiki, kita ngarep-arep bisa kekancan karo sampeyan.
Kita duwe tim sales profesional, dheweke wis nguwasani teknologi lan proses manufaktur sing paling apik, duwe pengalaman bertahun-tahun ing penjualan perdagangan asing, karo para pelanggan bisa komunikasi kanthi lancar lan kanthi akurat ngerti kebutuhan nyata pelanggan, nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan khusus lan produk unik.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk