Solusi kanggo masalah panggilingan alat karbida semen

Masalah panggilingan lan solusi sing bisa ditindakake

Getaran gedhe banget sajrone panggilingan

1. Clamping sing ora apik

Bisa solusi.

Ngevaluasi gaya nglereni lan arah dhukungan utawa ningkatake clamping.

Kekuwatan nglereni dikurangi kanthi nyuda ambane nglereni.

Pemotong panggilingan kanthi untu langka lan nada sing beda bisa ngasilake efek pemotongan sing luwih aktif.

Pilih alur nganggo radius ujung alat sing cilik lan pasuryan paralel cilik.

Pilih glathi sing ora ditutupi utawa ditutupi lancip kanthi biji-bijian sing apik

2. Bahan kerjane ora kenceng

Pemotong panggilingan pundhak persegi kanthi alur garu positif (sudut defleksi utama 90 derajat) dianggep.

Pilih agul-agul nganggo alur L

Ngurangi gaya pemotongan aksial - gunakake ambane nglereni, radius pengisi ujung alat cilik lan permukaan paralel cilik.

Pilih pemotong penggilingan untu langka kanthi nada untu liyane.

3. Alat overhanging gedhe digunakake

Minangka cilik bisa.

Gunakake pemotong panggilingan langka kanthi nada sing beda.

Balance pasukan nglereni radial lan aksial - gunakake sudut defleksi utama 45 derajat, radius fillet irung gedhe utawa alat karbida kanthi bilah bunder.

Tambah tarif feed saben untu

Gunakake alur agul-agul-l / M.

4. Gilingan pundhak kothak kanthi spindle sing ora stabil

Pilih diameter alat karbida paling cilik sing bisa

Pilih alat karbida lan agul-agul kanthi sudut garu positif

Coba panggilingan mbalikke

Priksa penyimpangan spindle kanggo nemtokake manawa mesin kasebut bisa ngatasi

5. Panganan meja kerja ora teratur

Coba panggilingan mbalikke

Kencengi feed mesin.


Wektu kiriman: Nov-27-2020