HRC60 Carbide 2 Flute Micro End Mill

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake ZK40SF kanthi isi Co 12% lan ukuran gandum 0,6um

Lapisan: AlTiSiN, kanthi atose lan stabilitas termal nganti 4000HV lan 1200 ℃,

Toleransi Diameter Pabrik Akhir: 1 < D≤6 -0.010 ~ -0.030; 6 < D≤10 -0.015 ~ -0.040; 10 < D≤20 -0.020 ~ -0.050


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Diameter D Dawa Nglereni Lc Dhiameter dank Panjang Sakabèhé L Suling
0,2 0,4 4 50 2
0,3 0,6 4 50 2
0,4 0,8 4 50 2
0,5 1 4 50 2
0,6 1.2 4 50 2
0,7 1.4 4 50 2
0,8 1.6 4 50 2
0,9 1.8 4 50 2

 

  Materi Workpiece
 Baja Karbon  Baja campuran  Besi Cor  Paduan Aluminium  Alloy Tembaga  Baja tahan karat  Baja atos
Y Y Y       Y

Y pas Cocog

Prinsip kita minangka "integritas pisanan, kualitas paling apik". Kita duwe kapercayan kanggo nyedhiyakake layanan lan produk sing apik banget. Muga-muga bisa mbentuk kerjasama bisnis win-win karo sampeyan mbesuk!
Kita uga duwe integrasi sing kuat kanggo nyuplai layanan paling apik, lan ngrencanakake mbangun gudang ing macem-macem negara ing saindenging jagad, sing bakal luwih gampang dilayani para pelanggan.
Sugeng rawuh kanthi wilujeng nglindhungi pelanggan sampeyan lan bakal nglayani klien ing omah lan ing luar negeri kanthi produk berkualitas lan layanan sing apik banget kanggo tren pangembangan kaya biasane. Kita yakin sampeyan bakal entuk bathi saka profesionalisme mengko.
Pilihan sing akeh lan pangiriman cepet kanggo sampeyan! Filosofi kita: Kualitas apik, layanan gedhe, terus apik. Kita ngarep-arep supaya luwih akeh kanca luar negeri gabung ing kulawarga kanggo pembangunan luwih cedhak karo wektu mbesuk!
Kita yakin manawa hubungan bisnis sing apik bakal entuk mupangat lan perbaikan kanggo kalorone. Kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang lan sukses karo akeh pelanggan liwat kapercayan marang layanan lan integritas khusus kanggo nindakake bisnis. Kita uga duwe reputasi dhuwur liwat kinerja apik. Kinerja sing luwih apik bakal dikarepake minangka prinsip integritas. Pengabdian lan Ajeg bakal tetep kaya saiki.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita