55 HRC 2 Pabrik Irung Endhas Suling Taping

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake ZK30UF kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,6um. Suling: 3 suling, efektif nyuda getaran lan nglereni stabil

Jinis: Desain pinggiran dobel nyedhiyakake kemasan sing apik lan cocog kanggo mesin semi-finish lan finish.

Tipe B: Desain pinggiran siji, agul-agul sing landhep, apik kanggo dicopot chip, kacepetan nglereni dhuwur, digunakake kanthi akeh ing mesin kasar.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Fitur Produk

1. Edge Motong Khusus: Edge khusus bisa nambah kemampuan nglereni. Umur alat lan mesin bakal luwih dawa

2. Suling Gamelan Lan Lebar: Suling Gamelan lan jembar bakal mbusak potongan luwih gampang

3. Pelapik tahan panas: Kanthi lapisan HELICA tahan panas, bisa digunakake kanggo proses kecepatan tinggi

4. Pelapisan Gangsa: Ing lapisan tembaga, abrasi gampang dingerteni

5. Bahan Baku Berkualitas Tinggi: Bahan baku digunakake kanggo ketahanan dhuwur, tungsten karbon ukuran gandum

6. Perawatan Permukaan Polesan: Kanthi perawatan permukaan sing polesan sing dhuwur, koefisien gesekan bisa dikurangi, efisiensi bubut bisa ditambah, luwih akeh wektu produksi bisa diirit

Spesifikasi

Diameter Suling (mm) Panjang suling (mm) Diameter Shank (mm) Dawane umume (mm)
R0.25 15 3.175 38
R0.5 15 3.175 38
R0.75 15 3.175 38
R1.0 15 3.175 38
R0.25 15 4 50
R0.5 15 4 50
R0.75 15 4 50
R1.0 15 4 50
R0.25 20.5 4 50
R0.5 20.5 4 50
R0.75 20.5 4 50
R1.0 20.5 4 50
R0.25 20.5 6 50
R0.5 20.5 6 50
R0.75 20.5 6 50
R1.0 20.5 6 50
R0.25 30.5 6 75
R0.5 30.5 6 75
R0.75 30.5 6 75
R1.0 30.5 6 75
R1.5 30.5 6 75
R2.0 30.5 6 75
R0.5 47 8 85
R1.0 47 8 85
R1.5 47 8 85
R2.0 47 8 85
R0.5 60 8 100
R1.0 60 8 100
R1.5 60 8 100
R2.0 60 8 100
R2.0 70 10 110
R2.0 70 12 120

Saiki, kita nyoba mlebu ing pasar anyar sing durung ana ngarsane lan ngembangake pasar sing wis mlebu. Amarga kualitas unggul lan rega kompetitif, kita bakal dadi pimpinan pasar, aja ragu-ragu ngubungi kita liwat telpon utawa email, yen sampeyan kasengsem karo produk apa wae.
Presiden lan kabeh anggota perusahaan pengin nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanggo para pelanggan lan kanthi tulus nampi lan kerja sama karo kabeh pelanggan pribumi lan manca kanggo masa depan sing cerah.
Dina iki, kita duwe pelanggan saka saindenging jagad, kalebu AS, Rusia, Spanyol, Italia, Singapura, Malaysia, Thailand, Polandia, Iran lan Irak. Misi perusahaan kita yaiku nyedhiyakake produk sing paling dhuwur kanthi rega paling larang. Kita ngarepake bisnis karo sampeyan!
Kepuasan Pelanggan mesthi digoleki, nggawe nilai kanggo para pelanggan mesthi dadi kewajiban kita, yaiku hubungan bisnis sing nguntungake kanthi jangka panjang sing ditindakake. Kita minangka mitra sing bisa dipercaya kanggo sampeyan ing China. Mesthi wae, layanan liyane, kaya konsultasi, uga bisa ditawakake.
Sampeyan bisa menehi ide babagan ide kanggo nggawe desain unik kanggo model sampeyan dhewe kanggo nyegah bagean sing padha ing pasar! Kita bakal nawakake layanan sing paling apik kanggo nyukupi kabeh kabutuhan! Hubungi langsung!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita