FAQ

FAQ

5 Pitakon sing Bakal Ditakonake Sadurunge Milih Pabrik Akhir

Sawetara langkah ing proses mesin penting uga milih pilihan tooling paling apik kanggo tugas sampeyan. Proses sing rumit yaiku kasunyatan manawa saben alat duwe geometri sing unik, lan saben asil utama sampeyan bakal entuk. Disaranake takon pitakon utama marang sampeyan sadurunge miwiti proses pilihan alat. Mengkono, sampeyan bisa nggawe manawa sampeyan ngupayakake milih alat sing paling apik kanggo aplikasi sampeyan. Nggunakake wektu ekstra kanggo mesthekake yen sampeyan milih alat sing optimal bakal nyuda wektu siklus, nambah umur alat, lan ngasilake produk sing luwih dhuwur.

Apa Materi sing Dipotong?

Ngerti materi sing sampeyan kerjo lan properti bakal mbantu nyuda pilihan pabrik pungkasan sampeyan kanthi nyata. Saben materi duwe macem-macem sifat mekanik sing menehi ciri khas nalika mesin. Contone, bahan plastik mbutuhake strategi mesin liyane - lan macem-macem géométri alat - tinimbang baja. Milih alat kanthi géometri sing disesuaikan karo karakteristik unik kasebut bakal bisa ningkatake kinerja alat lan umur dawa.
Alat Harvey nyedhiyakake macem-macem macem-macem Mini Mills End Miniature. Penawaran kasebut kalebu perkakas sing dioptimalake kanggo baja waja, paduan eksotis, baja paduan medium, baja mesin gratis, paduan aluminium, bahan, plastik, lan komposit sing kuat banget. Yen alat sing sampeyan pilih mung bakal digunakake ing siji jinis materi, milih kanggo pabrik pungkasan tartamtu minangka pilihan sing paling apik. Piranti khusus bahan kasebut nyedhiyakake géomètri lan lapisan sing cocog kanggo karakteristik bahan tartamtu sampeyan. Nanging yen sampeyan target keluwesan mesin ing macem-macem bahan, bagean pabrik miniatur Harvey Tool minangka papan sing paling apik kanggo miwiti.
Solusi Helical uga nyedhiyakake macem-macem produk sing dirancang khusus kanggo bahan tartamtu, kalebu Paduan Aluminium & Bahan Non-Ferrous; lan Baja, Paduan Temp-Dhuwur, & Titanium. Saben bagean kalebu macem-macem jumlah suling - saka 2 pabrik pungkasan suling nganti Multi-Flute Finishers, lan kanthi macem-macem profil, opsi nutupi, lan géomètri.

Operasi Apa sing Bakal Daktindakake?

Aplikasi bisa mbutuhake siji utawa akeh operasi. Operasi mesin umum kalebu:

  • Kasar Tradhisi
  • Slotting
  • Rampung
  • Kontur
  • Plunging
  • Panggilingan Efisiensi Dhuwur

Kanthi ngerteni operasi sing dibutuhake kanggo proyek, masinis bakal luwih ngerti babagan perkakas sing dibutuhake. Contone, yen proyek kasebut kalebu kasar lan slotting tradisional, milih Helipir Solusi Helical Rougher kanggo menehi bahan sing luwih akeh bakal dadi pilihan sing luwih apik tinimbang Pungkasan sing akeh suling.

Pira Pira Suling Aku?

Salah sawijining pertimbangan sing paling penting nalika milih pabrik pungkasan yaiku nemtokake jumlah suling sing tepat. Materi lan aplikasi uga penting kanggo njupuk keputusan iki.

Bahan:

Nalika digunakake ing Bahan Non-Ferrous, pilihan sing paling umum yaiku alat 2 utawa 3-suling. Biasane, pilihan 2-suling dadi pilihan sing dikarepake amarga ngidini chip chip sing apik banget. Nanging, opsi 3-flute wis kabukten sukses ngrampungake lan aplikasi Milling Efisiensi Tinggi, amarga jumlah suling sing luwih dhuwur bakal duwe titik kontak liyane karo materi kasebut.

Bahan Ferrous bisa digunakake kanthi mesin ing endi wae saka 3 nganti 14-suling, gumantung saka operasi sing ditindakake.

Aplikasi:

Kasar Tradhisi: Nalika kasar, bahan sing akeh kudu ngliwati lembah suling alat kasebut nalika arep dievakuasi. Amarga iku, jumlah suling sithik - lan lembah suling luwih gedhe disaranake. Piranti nganggo suling 3, 4, utawa 5 umume digunakake kanggo kasar tradisional.

Slotting: Pilihan 4-suling minangka pilihan sing paling apik, amarga jumlah suling ngisor ngasilake lembah suling sing luwih gedhe lan evakuasi chip sing luwih efisien.

Rampung: Nalika ngrampungake bahan ferrous, jumlah suling dhuwur dianjurake kanggo asil sing paling apik. Mills End Mills kalebu saka suling 5 nganti 14. Alat sing tepat gumantung saka pira materi sing bakal dicopot saka bagean kasebut.

Panggilingan Efisiensi Dhuwur: HEM minangka gaya kasar sing bisa efektif banget lan ngasilake tabungan wektu sing penting kanggo toko mesin. Nalika mesin alat HEM, pilih 5 nganti 7-suling.

Apa Dimensi Alat Khusus sing Perlu?

Sawise nemtokake materi sing sampeyan kerjakake, operasi sing bakal ditindakake, lan jumlah suling sing dibutuhake, langkah sabanjure priksa manawa pilihan pabrik pungkasan sampeyan duwe dimensi sing bener kanggo proyek kasebut. Tuladha pertimbangan utama kalebu diameteripun cutter, dawa potong, tekan, lan profil.

Diameter cutter

Dhiameter pemotong yaiku dimensi sing bakal netepake jembaré slot, sing digawe saka pojok alat nalika muter. Milih diameter pemotong kanthi ukuran sing salah - gedhe banget utawa cilik - bisa nyebabake proyek kasebut durung bisa ngrampungake kanthi sukses utawa bagean pungkasan ora dadi spesifikasi. Contone, dhiameter pemotong sing luwih cilik nawakake luwih akeh reresik ing kanthong sing ketat, dene alat sing luwih gedhe nyedhiyakake luwih kaku ing proyek volume dhuwur.

Dawane Cut & Reach

Dawa potongan sing dibutuhake kanggo pabrik pungkasan kudu didikte karo dawa kontak paling dawa sajrone operasi. Iki mesthine mung suwene dibutuhake, lan ora ana maneh. Milih alat sing paling cedhak bisa nyebabake overhang minimal, persiyapan sing luwih kaku, lan nyuda obrolan. Minangka aturan jempol, yen aplikasi kudu nglereni ambane luwih saka 5x diameter alat, bisa uga luwih becik kanggo njelajah opsi tekan gulu minangka sulih saka potongan dawa sing dawa.

Profil Alat

Gaya profil sing paling umum kanggo pabrik pungkasan yaiku kothak, radius sudhut, lan bal. Profil persegi ing pabrik pungkasan duwe suling kanthi sudhut sing landhep sing kothak nganti 90 °. Profil radius sudhut ngganti sudhut sing cetha sing rapuh nganggo radius, nambah kekuatan lan mbantu nyegah chipping nalika ndawakake umur alat. Pungkasane, profil bal duwe suling tanpa dhasar sing rata, lan dibunderaké pungkasane nggawe "irung bal" ing pucuk alat kasebut. Iki minangka gaya pabrik pungkasan sing paling kuat. Tepi sing dibunderake kanthi lengkap ora ana pojok, ngilangi titik kegagalan sing biasane ana ing alat kasebut, beda karo ujung sing landhep ing pabrik pungkasan profil alun. Profil pabrik pungkasan asring dipilih kanthi syarat bagean, kayata sudhut kothak ing kanthong, sing mbutuhake pabrik pungkasan. Yen bisa, pilih alat kanthi radius sudhut paling gedhe sing diidini miturut syarat bagean sampeyan. Disaranake radio sudhut nalika aplikasi ngidini. Yen sudhut kothak pancen dibutuhake, coba kira-kira nganggo alat radius sudhut lan rampung nganggo alat profil persegi.

Apa aku kudu nggunakake Alat Dilapisi?

Yen digunakake ing aplikasi sing bener, alat sing dilapisi bakal bisa ningkatake kinerja kanthi menehi keuntungan ing ngisor iki:

  • Parameter Mlaku sing luwih Agresif
  • Umur alat sing dawa
  • Apik Evakuasi Chip

Pengin kerja sama kita?