Panjaluk alat nglereni karbida stabil, lan panjaluk alat tahan aus diluncurake

Ing antarane alat pemotong, karbida semen umume digunakake minangka bahan alat pemotong, kayata alat putar, pemotong panggilingan, planer, bit bor, alat sing mboseni, lan liya-liyane. grafit, kaca, watu lan baja biasa, uga kanggo nglereni bahan tahan api kayata baja tahan panas, baja tahan karat, baja mangan tinggi lan baja alat. Pemotongan utamane diwujudake kanthi alat mesin. Saiki, jumlah karbida semen sing digunakake kanggo nglereni alat kira-kira 1/3 saka total produksi karbida semen ing China, sing 78% digunakake kanggo alat las lan 22% digunakake kanggo alat sing bisa diindeks.

Alat nglereni umume digunakake ing pabrik. Alat nglereni karbida semen digunakake kanthi umum kanthi nglereni kanthi cepet amarga sifat sing apik (kekuatan dhuwur, kateguhan dhuwur, kekerasan dhuwur, stabilitas termal sing apik lan kekerasan termal). Industri tradisional hilir kayata mesin lan mobil, kapal, sepur, cetakan, tekstil, lsp; lapangan aplikasi high end lan berkembang kalebu aerospace, industri informasi, lsp. Antarane, manufaktur mesin lan mobil minangka lapangan aplikasi sing paling penting kanggo alat karbida semen ing nglereni logam.

Kaping pisanan, solusi pemrosesan mekanik minangka produk inti saka rantai industri karbida semen, sing berorientasi ing bidang manufaktur lan pangolahan hilir kayata alat mesin CNC, aerospace, proses cetakan mekanik, pembuatan kapal, peralatan teknik kelautan, lsp. Miturut data saka Biro Statistik Nasional, tingkat pertumbuhan taun-taun industri manufaktur peralatan umum lan khusus China wis pulih sajrone rong taun berturut-turut sawise rampung ing taun 2015. Ing 2017, nilai output industri manufaktur peralatan umum yaiku 4,7 triliun yuan , kanthi paningkatan saben taun 8,5%; nilai output industri pabrikan khusus yaiku 3,66 triliun yuan, kanthi kenaikan 10,20% saben taun. Amarga investasi aset tetep ing industri manufaktur wis mudhun lan pulih, panjaluk solusi pemrosesan ing industri mesin bakal luwih maju maneh.

Ing pabrik mobil, salah sawijining alat sing paling penting ing industri manufaktur mobil yaiku cetakan alat, lan cetakan alat karbida semen minangka komponen sing paling penting. Miturut data statistik National Bureau, total produksi mobil China mundhak saka 9.6154 yuta ing taun 2008 dadi 29,942 yuta ing taun 2017, kanthi rata-rata tingkat tuwuhing 12,03%. Sanajan tingkat pertumbuhan cenderung mudhun ing rong taun kepungkur, ing sangisore dhasar sing dhuwur, panjaluk konsumsi alat pemotong karbida semen ing lapangan otomotif bakal tetep stabil.

Umume, ing bidang pemotongan, tingkat pertumbuhan industri mobil lan mesin tradisional stabil, lan panjaluk karbida semen cukup stabil. Diperkirakan ing taun 2018-2019, konsumsi alat pemotong karbida semen bakal masing-masing bisa nggayuh 12500 ton lan 13900 ton, kanthi tingkat tuwuh luwih saka rong digit.

Geologi lan penambangan: panjaluk pemulihan

Ing babagan alat geologis lan mineral, karbida semen umume digunakake minangka alat pengeboran rock, alat penambangan lan alat pengeboran. Wangun produk kalebu bit pengeboran batuan kanggo pengeboran perkusi, bit bor kanggo eksplorasi geologi, Bor DTH kanggo pertambangan lan lapangan minyak, pengeboran kerucut, pemotong batubara lan pengeboran dampak kanggo industri bahan bangunan. Alat penambangan karbida semen duwe peran penting ing batubara, minyak bumi, mineral logam, konstruksi infrastruktur lan aspek liyane. Konsumsi karbida semen ing alat geologi lan pertambangan yaiku 25% - 28% bobote karbida semen.

Saiki, China isih ing tahap tengah industrialisasi, lan tingkat permintaan panjaluk sumber energi saya mudhun, nanging total permintaan bakal tetep dhuwur. Diperkirakan ing taun 2020, konsumsi energi utama China bakal udakara 5 milyar ton batubara standar, 750 yuta ton bijih besi, tembaga olahan 13,5 juta ton lan aluminium asli 35 yuta ton.

Ing latar mburi operasi sing akeh permintaan, penurunan tren kelas mineral luwih meksa perusahaan tambang nambah belanja modal. Contone, biji rata-rata bijih emas mudhun saka 10,0 g / T ing wiwitan taun 1970 dadi udakara 1,4 g / T ing taun 2017. Iki kudu nambah output bijih mentah kanggo njaga stabilitas produksi logam, saengga nuntut permintaan alat pertambangan kanggo munggah.

Ing rong taun candhake, amarga rega batubara, minyak lan logam isih larang, dikarepake kekarepan penambangan lan eksplorasi bakal terus meningkat, lan panjaluk karbida semen kanggo alat geologi lan pertambangan bakal terus saya gedhe. Dijangka tingkat pertumbuhan permintaan bakal dikendhaleni udakara 20% ing taun 2018-2019.

Nganggo peralatan sing tahan: rilis panjaluk

Karbida semen tahan nyandhang utamane digunakake ing produk struktur mekanik saka macem-macem lapangan tahan aus, kalebu cetakan, tekanan tinggi lan rongga suhu dhuwur, bagean tahan aus, lan liya-liyane. Saiki, karbida semen sing digunakake kanggo macem-macem cetakan kira-kira 8% saka total output karbida semen, lan rongga tekanan dhuwur lan resistensi suhu dhuwur udakara 9% saka total output karbida semen. Bagéan sing tahan nyandhang kalebu nozel, rel pandhuan, plunger, bal, pin anti-selip ban, piring scraper salju, lsp.

Minangka cetakan minangka conto, amarga industri sing nggunakake cetakan luwih intensif, kalebu mobil, peralatan rumah tangga, lan industri konsumen liyane sing ana gandhengane karo urip saben dinane, kanthi nganyarke konsumsi, nganyari produk luwih cepet lan luwih cepet , lan sarat cetakan uga luwih dhuwur lan luwih dhuwur. Kira-kira tingkat pertumbuhan komposit saka permintaan karbida karsida semen ing taun 2017-2019 udakara 9%.

Kajaba iku, panjaluk karbida semen kanggo rongga tahan tekanan tinggi lan suhu tinggi lan komponen mekanik sing tahan rusak diarepake mundhak 14,65% lan 14,79% ing taun 2018-2019, lan permintaan bakal tekan 11024 ton lan 12654 ton .


Wektu kiriman: Nov-27-2020