45 HRC Carbide 3 Pabrik Pungkasan Seruling

Katrangan singkat:

Desain pinggiran dobel nambah kaku lan permukaan kanthi efektif. Motong ing tengah nyuda resistensi nglereni. Kapasitas slot sampah sing akeh entuk manfaat ngilangi chip lan nambah efisiensi mesin. Desain 3 suling apik kanggo nyopot chip, gampang kanggo proses pakan vertikal, digunakake ing proses slot, profil, lan bolongan.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Materi Workpiece

Baja Karbon

Baja campuran

Besi Cor

Paduan Aluminium

Alloy Tembaga

Baja tahan karat

Baja atos

Y

Y

Y


Spesifikasi
Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 4 0
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 4 0
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 4 0
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 4 0
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 4 0
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 4 0
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 4 0
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 4 0
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 4 0
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 4 0
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 4 0
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 4 0
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 4 0

 CARA NGOMONG
1 Pelanggan ngirim pitakon kanthi rinci liwat email utawa tautan liyane.
2 Kita mangsuli kanthi rega, spesifikasi, pengepakan, foto, lan rincian liyane.
3 Kalorone setuju karo rega kasebut lan ngonfirmasi rinciane.
4 Kita nulis faktur proforma lan dikirim menyang pelanggan.
5 Pelanggan nggawe celengan.
6 Kita nggawe conto produksi massal.
7 Kita ngirim conto produk massal utawa ngirim foto menyang pelanggan kanggo disetujoni.
8 Pelanggan konfirmasi conto produksi massal.
9 Kita miwiti produksi massal. (kita duwe saham gedhe kanggo pabrik akhir standar)
10 Kita nuduhake foto utawa pelanggan produk sing wis siyap mriksa ing situs.
11 Pelanggan mbayar pembayaran saldo.
12 Pangiriman wis diatur.
13 Umpan Balik saka pelanggan supaya bisa kerja luwih apik mbesuk.

Kita nggatekake layanan pelanggan, lan ngurmati saben pelanggan. Kita wis njaga reputasi sing kuat ing industri sajrone pirang-pirang taun. Kita jujur ​​lan ngupayakake nggawe hubungan jangka panjang karo para pelanggan.
"Kualitas apik lan rega cukup" minangka prinsip bisnis. Yen sampeyan kasengsem karo produk utawa duwe pitakon, wenehana dihubungi. Muga-muga bisa nggawe hubungan kerja sama karo sampeyan ing wektu ngarep.
Ngarep-arep ing mbesuk, kita bakal luwih fokus karo bangunan lan promosi. Lan sajrone proses tata letak strategis global merek, kita bakal melu luwih akeh mitra sing gabung, bisa kerja bareng karo adhedhasar bathi bebarengan. Ayo berkembang pasar kanthi nggunakake kaluwihan lengkap lan ngupayakake pembangunan.
Kanthi kualitas sing apik, rega sing cukup lan layanan sing tulus, kita duwe reputasi apik. Produk diekspor menyang Amerika Selatan, Australia, Asia Tenggara lan liya-liyane. Sugeng rawuh pelanggan ing omah lan luar negeri kanggo kerja sama karo kita kanggo masa depan sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita