Bor Spotting Standar Karbida HRC45

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake YG10X kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,8um. Suling: 3 suling, efektif nyuda getaran lan nglereni stabil

Jinis: Desain pinggiran dobel nyedhiyakake kemasan sing apik lan cocog kanggo mesin semi-finish lan finish.

Tipe B: Desain pinggiran siji, agul-agul sing landhep, apik kanggo dicopot chip, kacepetan nglereni dhuwur, digunakake kanthi akeh ing mesin kasar.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

DhiameterD Dawa NglereniLc Diameter Shankd Panjang SakabèhéL Suling
3 9 3 50 3
1 3 4 50 3
1.5 5 4 50 3
2 6 4 50 3
2.5 8 4 50 3
3 9 4 50 3
3.5 12 4 50 3
4 12 4 50 3
5 15 5 50 3
2 6 6 50 3
3 9 6 50 3
4 12 6 50 3
5 15 6 50 3
6 18 6 50 3
7 21 8 60 3
8 24 8 60 3
9 27 10 75 3
10 30 10 75 3
11 33 12 75 3
12 36 12 75 3
14 35 14 80 3
14 45 14 100 3
16 45 16 100 3
18 45 18 100 3
20 45 20 100 3

Y fitSuitable

  Materi Workpiece
 Baja Karbon  Baja campuran  Besi Cor  Paduan Aluminium  Alloy Tembaga  Baja tahan karat  Baja atos
      Y Y    

Kanthi produk kelas kapisan, layanan sing apik, pangiriman cepet lan rega sing paling apik, kita bisa menangake para pelanggan manca sing bisa muji. Produk kita wis diekspor menyang Afrika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan wilayah liyane.
Tujuan Perusahaan: Kepuasan pelanggan minangka target, lan ngarep-arep nggawe hubungan kerja sama sing stabil karo jangka panjang karo para pelanggan kanggo ngembangake pasar. Mbangun sesuk kanthi apik! Perusahaan kita nganggep "rega cukup, wektu produksi sing efisien lan layanan purna jual sing apik" minangka prinsip. Muga-muga bisa kerja sama karo luwih akeh pelanggan kanggo pembangunan lan mupangat bebarengan. Kita nampani calon pembeli kanggo ngubungi kita.
Umume masalah antarane supplier lan klien amarga komunikasi sing kurang. Secara budaya, para panyedhiya bisa ora gelem takon babagan perkara sing ora dingerteni. Kita ngilangi alangan kasebut supaya sampeyan bisa entuk apa sing dikarepake kaya sing dikarepake. Wektu pangiriman luwih cepet lan produk sing sampeyan pengin minangka Kriteria.
Kredibilitas minangka prioritas, lan layanan kasebut minangka vitalitas. Kita janji bisa duwe kemampuan nyedhiyakake kualitas apik lan produk rega sing cukup kanggo para pelanggan. Kanthi kita, keamanan sampeyan dijamin.
Nyedhiyakake Produk Berkualitas, Layanan Banget, Harga Kompetitif lan Pangiriman Prompt. Produk kita adol kanthi apik ing pasar domestik lan manca. Perusahaan kita nyoba dadi salah sawijining pemasok penting ing China.
Perusahaan kami nawakake macem-macem mulai saka pra-penjualan nganti layanan purna jual, saka pangembangan produk nganti audit panggunaan pangopènan, adhedhasar kekuatan teknis sing kuwat, kinerja produk sing unggul, rega sing cukup lan layanan sing sampurna, kita bakal terus ngembangake, kanggo nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi, lan ningkatake kerja sama sing tetep karo para pelanggan, pangembangan umum lan nggawe masa depan sing luwih apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita