60 HRC Carbide 2 Flute Standard Length Ball Irung Mills

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake ZK40SF kanthi isi Co 12% lan ukuran gandum 0,6um

Lapisan: AlTiSiN, kanthi atose lan stabilitas termal nganti 4000HV lan 1200 ℃,

Toleransi Diameter Pabrik Akhir: 1 < D≤6 -0.010 ~ -0.030; 6 < D≤10 -0.015 ~ -0.040; 10 < D≤20 -0.020 ~ -0.050


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Spesifikasi
Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-4 * 8 * 4 * 50-2F 4 8 4 50 2 2
MTS-4 * 8 * 4 * 75-2F 4 8 4 75 2 2
MTS-4 * 8 * 4 * 100-2F 4 8 4 100 2 2
MTS-6 * 12 * 6 * 50-2F 6 12 6 50 2 2
MTS-6 * 12 * 6 * 75-2F 6 12 6 75 2 2
MTS-6 * 12 * 6 * 100-2F 6 12 6 100 2 2
MTS-6 * 12 * 6 * 150-2F 6 12 6 150 2 2
MTS-8 * 16 * 8 * 60-2F 8 16 8 60 2 2
MTS-8 * 16 * 8 * 75-2F 8 16 8 75 2 2
MTS-8 * 16 * 8 * 100-2F 8 16 8 100 2 2
MTS-8 * 16 * 8 * 150-2F 8 16 8 150 2 2
MTS-10 * 20 * 10 * 75-2F 10 20 10 75 2 2
MTS-10 * 20 * 10 * 100-2F 10 20 10 100 2 2
MTS-10 * 20 * 10 * 150-2F 10 20 10 150 2 2
MTS-12 * 24 * 12 * 75-2F 12 24 12 75 2 2
MTS-12 * 24 * 12 * 100-2F 12 24 12 100 2 2
MTS-12 * 24 * 12 * 150-2F 12 24 12 150 2 2
MTS-14 * 28 * 14 * 100-2F 14 28 14 100 2 2
MTS-14 * 28 * 14 * 150-2F 14 28 14 150 2 2
MTS-16 * 32 * 16 * 100-2F 16 32 16 100 2 2
MTS-16 * 32 * 16 * 150-2F 16 32 16 150 2 2
MTS-18 * 36 * 18 * 100-2F 18 36 18 100 2 2
MTS-18 * 36 * 18 * 150-2F 18 36 18 150 2 2
MTS-20 * 40 * 20 * 100-2F 20 40 20 100 2 2
MTS-20 * 40 * 20 * 150-2F 20 40 20 150 2 2

Ringkesan kauntungan
1. Kualitas apik
Kabeh alat digawe dening Walter saka Jerman lan ANCA saka Australia. Kita bisa njamin kualitas apik lan kinerja sing apik.
Saben alat diawasi karo instrumen pendeteksi Guhring saka Jerman, instrumen deteksi Mitutoyo saka Jepang lan presetter alat PARLEC saka Amerika.
2. Bahan baku sing super lan stabil
100% bahan bubuk tungsten utami. Atose yaiku saka HRC40-HRC70.
Kekuwatan lentur bisa entuk 2500-2800. Piranti kasebut minangka tungku sinter vakum. Cocog kanggo ngolah paduan, tembaga, baja cetakan umum. stainless steel non-perawatan Kanthi lapisan Emas ALTIN-S.
3. Super nutupi
Lapisan kinerja tinggi nggawe umur pemotong dadi luwih dawa, nambah kelancaran lan nyuda koefisien gesekan.
4. Ajining dhiri
Kita duwe akeh distributor utawa grosir ing pirang-pirang negara.

Kita pengin ngundang pelanggan saka luar negeri kanggo ngrembug babagan bisnis. Kita bisa nyedhiyakake klien kanthi produk bermutu lan layanan sing apik banget. Kita yakin manawa bakal duwe hubungan kerja sama sing apik lan nggawe masa depan sing apik kanggo kalorone pihak.
Staff kita sugih ing pengalaman lan dilatih kanthi ketat, kanthi ilmu profesional, kanthi energi lan mesthi ngurmati para pelanggan minangka nomer 1, lan janji bakal nindakake sing paling apik kanggo nyedhiyakake layanan sing efektif lan individu kanggo para pelanggan. Perusahaan nggatekake kanggo njaga lan ngembangake hubungan kerja sama jangka panjang karo para pelanggan. Kita janji, minangka mitra becik sampeyan, bakal ngasilake masa depan sing cerah lan nikmati woh-wohan sing marem bareng karo sampeyan, kanthi semangat terus, energi tanpa wates lan semangat maju.
Kita wis nggawe hubungan bisnis jangka panjang, stabil lan apik karo akeh pabrikan lan grosir ing saindenging jagad. Saiki, kita ngarepake kerjasama sing luwih gedhe karo para pelanggan jaban rangkah adhedhasar bathi bebarengan. Mangga dihubungi kanthi luwih lengkap babagan rincian liyane.
Ana peralatan produksi & pamrosesan canggih lan tenaga kerja trampil kanggo njamin produk kanthi kualitas dhuwur. Kita wis nemokake layanan sadurunge jual, adol, sawise adol supaya pelanggan bisa yakin yen bakal pesen. Nganti saiki, produk saiki obah kanthi cepet lan misuwur ing Amerika Selatan, Asia Wétan, Timur Tengah, Afrika, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk