Piranti Produksi

Iki nganggo spindle servo drive magnet permanen, struktur kolom sing ngelawan, antarmuka spindle HSK, nggunakake kontak taper lan pesawat, tanpa geter, bisa njaga torsi konstan ing kisaran kacepetan, njamin stabilitas kecepatan tinggi lan mecah kaku, kontrol sistem ngarep lan mburi, Cekap , cerdas, hemat biaya, lan gampang dioperasikake. Pemrosesan batch pemotong panggilingan standar, pemotong bola, pemotong irung bunder lan alat lengkap liyane

WALTER Helitronic Tool Tool Grinder

ANCA-FX5 LINEAR Tool Grinder

DEKEP Lima sumbu CNC Tool Grinder

Pusat Pangolahan Lapisan

Tungku sinter tekanan rendah kompatibel karo macem-macem fungsi kayata dewaxing, vakum sinter, tekanan tekanan rendah, proses tekanan rendah, lan swasana ati. Umume digunakake kanggo sinter tekanan rendah kanggo produk sing ditekan, proses tekanan rendah kanggo produk sing disinter lan produk-produk tekanan sing disetel karo karbon. Fungsi utama sinter tekanan rendah yaiku nyuda pori-pori mikroskopis ing karbida semen. Pori-pori ing awak sing wis sinter wis diilangi sajrone tataran penyedhot vakum. Tahap pencet utamane kanggo ngilangi pori-pori mikroskopis.

Mesin pangukuran ZOLLER

Solusi deteksi lan pangukuran Zoller 4.0 mbantu sampeyan nyiapake pabrik ing jaman mbesuk. Saka deteksi materi sing mlebu menyang proses nganti deteksi produk rampung ...

Tungku Sinter Tekanan Rendah

Tungku sinter tekanan rendah kompatibel karo macem-macem fungsi kayata dewaxing, vakum sinter, tekanan tekanan rendah, proses tekanan rendah, lan swasana ati. Umume digunakake kanggo sinter tekanan rendah kanggo produk sing ditekan, proses tekanan rendah kanggo produk sing disinter lan produk-produk tekanan sing disetel karo karbon. Fungsi utama sinter tekanan rendah yaiku nyuda pori-pori mikroskopis ing karbida semen. Pori-pori ing awak sing wis sinter wis diilangi sajrone tataran penyedhot vakum. Tahap pencet utamane kanggo ngilangi pori-pori mikroskopis.

Tungku sinter vakum

Pemanasan ing kahanan vakum, dewaxing vakum lan sinter mbantu nyingkirake kotoran, ningkatake kemurnian swasana sinter, ningkatake kemampuan mbukak fase pengikat, lan ningkatake reaksi kasebut. Sajrone kabeh proses sinter, awak sing sinter kandhel meh ora ana porositas, lan serangkaian efek fisik lan kimia lan panyesuaian strukture, lan pungkasane karbida semen kandhel kanthi komposisi kimia tartamtu, sifat fisik lan mekanik, lan

Alat ukur gambar alat

Nalika ngukur, alat ukur gambar alat nyetel lan ngukur alat kasebut saka rong arah. Iki bisa nyadari pangukuran sumbu X, sumbu Y, sumbu Z, sumbu rotasi lensa horisontal, lan rotasi alat ing siji clamping, sing ngindhari pirang-pirang sumbu. Kanggo kesalahan sing digawe sajrone clamping kaping pindho, peralatan puteran presisi tinggi coaxial digunakake ing lensa dual, sing gampang nggampangake pangukuran. Dhiameter, dawa, jarak pemotongan, sudut garu, sudut mburi, lan sudut heliks alat bisa dirampungake kanthi sak clamping. Pangukuran sing akurat saka macem-macem dimensi kayata sudut deklinasi utama lan sudut defleksi sekunder