45 pabrik HRC Square End-4 Suling

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake YG10X kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,8um.
Lapisan: AlTiN, Isi aluminium sing dhuwur nyedhiyakake ketahanan panas lan oksidasi sing apik banget.
Desain Produk: Latihan bor bisa nindakake centering lan chamfering. Posisi bolongan lan chamfer sing tepat ditindakake kanthi bebarengan kanggo nambah efisiensi pangolahan.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake Cepet & feed sing gampang didownload lan printer kanggo baris produk iki. Kabeh paramèter Kacepetan & Panganan sing disaranake disaranake nilai wiwitan sing bisa ditambah yen ana kondisi persiyapan sing optimal. Yen sampeyan ora bisa nemokake informasi sing sampeyan goleki, Weix Tool duwe tim ahli teknis sing kasedhiya kanggo nulungi sampeyan.

Fitur Utama
* Ngidini aplikasi kasar lan ngrampungake
* Toleransi H6shank kanggo sing duwe alat presisi tinggi
* Lapisan ALTiN kanggo nambah pelincir, kecepatan lan feed sing luwih dhuwur lan nambah resistensi nyandhang
* Desain khusus proses pemotongan lancar, kaku alat sing luwih dawa amarga bisa digunakake maneh

Spesifikasi
Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 2 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 2 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 2 2
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 2 1
MTS-1.5 * 4 * 4 * 50 1.5 4 4 50 2 1
MTS-2 * 5 * 4 * 50 2 5 4 50 2 1
MTS-2.5 * 7 * 4 * 50 2.5 7 4 50 2 1
MTS-3 * 8 * 4 * 50 3 8 4 50 2 1
MTS-3.5 * 10 * 4 * 50 3.5 10 4 50 2 1
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 2 2
MTS-4 * 16 * 4 * 75 4 16 4 75 2 2
MTS-4 * 20 * 4 * 100 4 20 4 100 2 2
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 2 2
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 2 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 5 100 2 2
MTS-2.5 * 7 * 6 * 50 2.5 7 6 50 2 1
MTS-3 * 8 * 6 * 50 3 8 6 50 2 1
MTS-3.5 * 10 * 6 * 50 3.5 10 6 50 2 1
MTS-4 * 10 * 6 * 50 4 10 6 50 2 1
MTS-4.5 * 12 * 6 * 50 4.5 12 6 50 2 1
MTS-5 * 13 * 6 * 50 5 13 6 50 2 1
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 2 2
MTS-6 * 25 * 6 * 75 6 25 6 75 2 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 2 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 2 2
MTS-7 * 18 * 8 * 60 7 18 8 60 2 1
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 2 2
MTS-8 * 28 * 8 * 75 8 28 8 75 2 2
MTS-8 * 35 * 8 * 100 8 35 8 100 2 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 2 2
MTS-9 * 23 * 10 * 75 9 23 10 75 2 1
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 2 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 2 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 2 2
MTS-11 * 28 * 12 * 75 11 28 12 75 2 1
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 2 2
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 2 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 2 2
MTS-14 * 35 * 14 * 80 14 35 14 80 2 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 2 2
MTS-14 * 60 * 14 * 150 14 60 14 150 2 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 2 2
MTS-16 * 60 * 16 * 150 16 60 16 150 2 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 2 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 2 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 2 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 2 2

 

Saiki produk kita adol kabeh ing saindenging jagad lan luar negeri amarga dhukungan pelanggan reguler lan anyar. Kita nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan rega kompetitif, tampi pelanggan reguler lan anyar sing kerja sama karo kita!
Ngadhepi vitalitas gelombang integrasi ekonomi global, kita yakin karo produk bermutu lan tulus layanan kanggo kabeh pelanggan lan pengin bisa kerja sama karo sampeyan kanggo nggawe masa depan sing apik.
Perusahaan kita duwe kekuwatan sing akeh lan nduwe sistem jaringan penjualan sing stabil lan sampurna. Muga-muga bisa nggawe hubungan bisnis sing apik karo kabeh pelanggan saka omah lan luar negeri kanthi basis mupangate entuk manfaat.
Muga-muga bisa nggawe kerjasama jangka panjang karo kabeh pelanggan, lan muga-muga bisa nambah daya saing lan entuk kahanan win-win bebarengan karo para pelanggan. Kita saestu nampi para pelanggan saka saindenging jagad kanggo ngubungi kita apa wae sing sampeyan butuhake! Sugeng rawuh kabeh pelanggan ing omah lan ing luar negeri kanggo ngunjungi pabrik. Muga-muga duwe hubungan bisnis win-win karo sampeyan, lan nggawe sesuk sing luwih apik.
Perusahaan kita ngetutake hukum lan praktik internasional. Kita janji bakal tanggung jawab kanggo kanca, pelanggan lan kabeh mitra. Kita pengin nggawe hubungan jangka panjang lan kekancan karo saben pelanggan saka saindenging jagad kanthi basis keuntungan bebarengan. Sugeng Rawuh kabeh pelanggan lawas lan anyar kanggo ngunjungi perusahaan kanggo negosiasi bisnis.



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita