60 HRC Carbide 4 Flute Standard Length Corner Radius End Mills

Katrangan singkat:

Muga-muga bisa nggawe kerjasama jangka panjang karo kabeh pelanggan, lan muga-muga bisa nambah daya saing lan entuk kahanan win-win bebarengan karo para pelanggan. Kita saestu nampi para pelanggan saka saindenging jagad kanggo ngubungi kita apa wae sing sampeyan butuhake! Sugeng rawuh kabeh pelanggan ing omah lan ing luar negeri kanggo ngunjungi pabrik. Muga-muga duwe hubungan bisnis win-win karo sampeyan, lan nggawe sesuk sing luwih apik.
Perusahaan kita ngetutake hukum lan praktik internasional. Kita janji bakal tanggung jawab kanggo kanca, pelanggan lan kabeh mitra. Kita pengin nggawe hubungan jangka panjang lan kekancan karo saben pelanggan saka saindenging jagad kanthi basis keuntungan bebarengan. Sugeng Rawuh kabeh pelanggan lawas lan anyar kanggo ngunjungi perusahaan kanggo negosiasi bisnis.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Pesenan No.

Dhiameter

D

R

Dawa Nglereni

Lc

Diameter Shank

d

Panjang Sakabèhé

L

Suling

CR600401004050R054F

4

0,5

10

4

50

4

CR600401004050R104F

4

1

10

4

50

4

CR600501305050R054F

5

0,5

13

5

50

4

CR600501305050R104F

5

1

13

5

50

4

CR600601506050R054F

6

0,5

15

6

50

4

CR600601506050R104F

6

1

15

6

50

4

CR600802008060R054F

8

0,5

20

8

60

4

CR600802008060R104F

8

1

20

8

60

4

CR600802008060R204F

8

2

20

8

60

4

CR600802008060R304F

8

3

20

8

60

4

CR601002510075R054F

10

0,5

25

10

75

4

CR601002510075R104F

10

1

25

10

75

4

CR601002510075R204F

10

2

25

10

75

4

CR601002510075R304F

10

3

25

10

75

4

CR601203012075R054F

12

0,5

30

12

75

4

CR601203012075R104F

12

1

30

12

75

4

CR601203012075R204F

12

2

30

12

75

4

CR601203012075R304F

12

3

30

12

75

4

CR601403514100R054F

14

0,5

35

14

100

4

CR601404514100R104F

14

1

45

14

100

4

CR601604516100R054F

16

0,5

45

16

100

4

CR601604516100R104F

16

1

45

16

100

4

CR601804518100R054F

18

0,5

45

18

100

4

CR601804518100R104F

18

1

45

18

100

4

CR602004520100R054F

20

0,5

45

20

100

4

CR602004520100R104F

20

1

45

20

100

4

 

FITUR & MATERIAL CUT

Ringkesan kauntungan

1. Kualitas apik

Kabeh alat digawe dening Walter saka Jerman lan ANCA saka Australia. Kita bisa njamin kualitas apik lan kinerja sing apik.

Saben alat diawasi karo instrumen pendeteksi Guhring saka Jerman, instrumen deteksi Mitutoyo saka Jepang lan presetter alat PARLEC saka Amerika.

2. Bahan baku sing super lan stabil

100% bahan bubuk tungsten utami. Atose yaiku saka HRC40-HRC70.

Kekuwatan lentur bisa entuk 2500-2800. Piranti kasebut minangka tungku sinter vakum. Cocog kanggo ngolah paduan, tembaga, baja cetakan umum. stainless steel non-perawatan Kanthi lapisan Emas ALTIN-S.

3. Super nutupi

Lapisan kinerja tinggi nggawe umur pemotong dadi luwih dawa, nambah kelancaran lan nyuda koefisien gesekan.

4. Ajining dhiri

Kita duwe akeh distributor utawa grosir ing pirang-pirang negara.

 

CUSTOM digawe

Kita nindakake desain produk multi-dimensi miturut tujuan industri sing beda-beda, lan menehi solusi khusus

Ngadhepi kompetisi pasar global sing galak, kita ngluncurake strategi bangunan merek lan nganyari semangat "layanan sing berorientasi ing manungsa lan setya", kanthi tujuan supaya bisa diakoni global lan pembangunan berkelanjutan.
Kangge, kita mbangun lan ngrampungake pasar segitiga & kerja sama strategis kanggo nggayuh rantai pasokan perdagangan multi-win kanggo nggedhekake pasar kanthi vertikal lan horisontal kanggo prospek sing luwih cerah. pangembangan Filosofi kita yaiku nggawe produk sing larang regane biaya, ningkatake layanan sing sampurna, kerja sama kanggo entuk manfaat jangka panjang lan gotong royong, nggawe mode lengkap sistem pemasok lan agen pemasaran sing apik, sistem penjualan kerjasama strategis merek.
Kanthi luwih akeh produk Tiongkok ing saindenging jagad, bisnis internasional berkembang kanthi cepet lan indikator ekonomi saya mundhak taun-taun. Kita duwe kapercayan cukup kanggo nawakake produk lan layanan sing luwih apik, amarga kita luwih kuat, profesional lan pengalaman ing domestik lan internasional.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita