HRC65 Karbida Panjang Panjang 2F Bal Irung End Mill

Katrangan singkat:

1. Logam basa WC sing apik nduweni ketangguhan sing dhuwur, ditutupi lapisan nano biru kuno Nacos, lapisan nano, resistensi aus.

2. Ngilangi chip kapasitas gedhe, nyopot chip cepet, ora gampang nemplek karo piso, nyadari proses efisiensi dhuwur, presisi tinggi lan luwih akeh bahan kerja.

3. Iki digunakake khusus kanggo nglereni pin kacepetan dhuwur saka mesin panggilingan CNC, sing bisa nambah kelancaran, nyuda koefisien nyandhang, nyuda jumlah alat sing ganti, nambah efisiensi alat mesin, lan ngirit wektu proses bahan gawean.

4. Kekuwatan pemotongan seimbang, sing ngilangi pakan sing ora rata lan luwih kondusif kanggo mesin.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Spesifikasi
Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 50-2F 3 6 3 50 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 75-2F 3 6 3 75 2 2
MTS-R1.5 * 6 * 3 * 100-2F 3 6 3 100 2 2
MTS-R0.5 * 2 * 4 * 50-2F 1 2 4 50 2 1
MTS-R0.75 * 3 * 4 * 50-2F 1.5 3 4 50 2 1
MTS-R1 * 4 * 4 * 50-2F 2 4 4 50 2 1
MTS-R1.25 * 5 * 4 * 50-2F 2.5 5 4 50 2 1
MTS-R1.5 * 6 * 4 * 50-2F 3 6 4 50 2 1
MTS-R1.75 * 7 * 4 * 50-2F 3.5 7 4 50 2 1
MTS-R2 * 8 * 4 * 50-2F 4 8 4 50 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 75-2F 4 8 4 75 2 2
MTS-R2 * 8 * 4 * 100-2F 4 8 4 100 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 50-2F 5 10 5 50 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 75-2F 5 10 5 75 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 5 * 100-2F 5 10 5 100 2 2
MTS-R2.5 * 10 * 6 * 50-2F 5 10 6 50 2 1
MTS-R3 * 12 * 6 * 50-2F 6 12 6 50 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 75-2F 6 12 6 75 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 100-2F 6 12 6 100 2 2
MTS-R3 * 12 * 6 * 150-2F 6 12 6 150 2 2
MTS-R3.5 * 14 * 8 * 60-2F 7 14 8 60 2 1
MTS-R4 * 16 * 8 * 60-2F 8 16 8 60 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 75-2F 8 16 8 75 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 100-2F 8 16 8 100 2 2
MTS-R4 * 16 * 8 * 150-2F 8 16 8 150 2 2
MTS-R4.5 * 18 * 10 * 75-2F 9 18 10 75 2 1
MTS-R5 * 20 * 10 * 75-2F 10 20 10 75 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 100-2F 10 20 10 100 2 2
MTS-R5 * 20 * 10 * 150-2F 10 20 10 150 2 2
MTS-R5.5 * 22 * ​​12 * 75-2F 11 22 12 75 2 1
MTS-R6 * 24 * 12 * 75-2F 12 24 12 75 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 100-2F 12 24 12 100 2 2
MTS-R6 * 24 * 12 * 150-2F 12 24 12 150 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 100-2F 14 28 14 100 2 2
MTS-R7 * 28 * 14 * 150-2F 14 28 14 150 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 100-2F 16 32 16 100 2 2
MTS-R8 * 32 * 16 * 150-2F 16 32 16 150 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 100-2F 18 36 18 100 2 2
MTS-R9 * 36 * 18 * 150-2F 18 36 18 150 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 100-2F 20 40 20 100 2 2
MTS-R10 * 40 * 20 * 150-2F 20 40 20 150 2 2

Wis pirang-pirang taun, kita wis manut karo prinsip orientasi pelanggan, adhedhasar kualitas, ngupayakake keunggulan, bareng-bareng entuk manfaat bebarengan. Muga-muga, kanthi tulus lan kepinginan sing apik, duwe pakurmatan kanggo mbantu pasar luwih maju.
Minangka integrasi ekonomi donya nggawa tantangan lan kesempatan kanggo industri xxx, perusahaan kita, kanthi nindakake kerja tim, kualitas dhisik, inovasi lan entuk manfaat bebarengan, cukup percaya diri kanggo nyedhiyakake klien kanthi tulus karo produk sing mumpuni, rega kompetitif lan layanan hebat, lan kanggo mbangun masa depan sing luwih cerah kanthi semangat sing luwih dhuwur, luwih cepet, kuwat karo kanca kanthi nindakake disiplin.
Kita kudu terus njogo filosofi bisnis "kualitas, lengkap, efisien" kanthi semangat layanan "jujur, tanggung jawab, inovatif", tundhuk kontrak lan pateni reputasi, produk kelas siji lan nambah layanan sing ditawakake pelanggan pelanggan jaban rangkah.
Kita wis entuk reputasi apik ing antarane klien jaban rangkah lan domestik. Ngelingi prinsip manajemen "berorientasi kredit, pelanggan dhisik, efisiensi dhuwur lan layanan diwasa", kita nampi para kanca saka kabeh lapisan kanggo kerja sama karo kita.
Kita duwe bagean gedhe ing pasar global. Perusahaan kita duwe kekuwatan ekonomi sing kuwat lan nawakake layanan penjualan sing apik banget. Kita wis nggawe hubungan bisnis sing iman, grapyak, harmoni karo pelanggan ing macem-macem negara. , kayata Indonesia, Myanmar, Indi lan negara-negara Asia Tenggara liyane lan negara-negara Eropa, Afrika lan Amerika Latin.
Nganti saiki, produk kita wis diekspor menyang Eropa wétan, Timur Tengah, Tenggara, Afrika lan Amerika Selatan lan liya-liyane. Kita duwe 13 taun tuku lan tuku profesional ing bagean Isuzu ing omah lan luar negeri lan kepemilikan sistem mriksa bagean Isuzu elektronik sing modern. Kita ngurmati inti utama Kejujuran ing bisnis, prioritas ing layanan lan bakal nindakake sing paling apik kanggo nawakake pelanggan kanthi produk bermutu lan layanan sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk