Riwayat Perusahaan

ALAT MTS

2018

Nggawe pabrik peralatan ing pungkasan taun iki

2017

Tanduran kasebut bakal dipindhah maneh menyang SheHong lan wiwit digawe

2016

Narik investasi ing SheHong , Miwiti pabrik ing pungkasan taun iki

2015

Nggawe perusahaan penjualan guangdong dongguan

2014

Nggedhekake skala pabrik alat, pusat mesin CNC nganti 20

2013

Miwiti pabrik alat

2012

Madeg Changzhou Mingtai Shun Carbide Co., Ltd.

2011

MTS didegaké