55 HRC Carbide 2 Flute Micro End Mill

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake YG10X kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,8um.
Lapisan: AlTiN, Isi aluminium sing dhuwur nyedhiyakake ketahanan panas lan oksidasi sing apik banget.
Desain Produk: Latihan bor bisa nindakake centering lan chamfering. Posisi bolongan lan chamfer sing tepat ditindakake kanthi bebarengan kanggo nambah efisiensi pangolahan.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Katrangan

Mbentuk konten watu sing direkayasa kanthi dhuwur
Nglereni lan mbentuk baja sing entheng

Mesin foil tembaga ing etching sirkuit dicetak kimia nol
Mesin tanpa logam lan logam larang kanggo Pabrik perhiasan
Mesin baja sing digulung adhem lan entheng (kanthi cairan nglereni)
Ukiran plak, pratandha lan penghargaan

Kita nggunakake 100% bahan baku asli, bubuk gandum karbida tungsten mikro lan bubuk kobalt (saka basa Jerman) kanggo nggawe batang karbida, atose bisa dadi 92.5-94.0 (HRA), lan TRS yaiku 4200-4800 (N / mm2), iki rod karbida bisa njamin pabrik pungkasan kanthi resistensi abrasif lan kekuatan pengaruh sing kuwat.

Bahan gandum mikro mentah asli, atose dhuwur lan TRS

1, Ko: 10-12%, WC: 88-90%,

Ukuran biji: 0.2-0.6μm,

Atose: 92.5-94.0 HRA,

TRS: 4200-4800 N / mm2,

Kapadhetan: 14.3-14.8 G / cm3

2, Kita entuk 250T Extruder, 10MPa Overpressure Sintering tungku-Vakum

Dewaxing, loro peralatan kasebut penting banget kanggo pabrik lan rod karbida bermutu.

3, Kita nggunakake rod karbida dhewe kanggo 90% alat pemotong.

4, Kita wis ngenalake mesin grinding CNC canggih ing operasi, Rollomatic, Schneeberger saka Swiss, ANCA saka Australia, Zoller saka Jerman, KEYENSI saka Jepang, nyiyapake (Japan FANUC, pusat pemrosesan kakang) pemotongan tes laboratorium alat. Teknologi kita saka Taiwan. Dijamin presisi tinggi lan kinerja sing apik.

5, Helix Angle: 38-42 ° (kita bisa nindakake 4 mau yaiku 37 °)

Diameter ujung: 0,1-0,9mm

Diameter rod: 4mm

Dawa: 50mm

Formulir Nglereni: Irung bal, Radius Sudut, Suling Taper, lsp.

Suling No.: 2 - 4

Super nutupi

TiAN, TiCN TiN lan ARCO,

ningkatake umur alat, nyuda koefisien gesekan.

Aplikasi

Tembaga, Besi Cor, Baja karbon, Baja alat,

Baja cetakan, Baja mati, Baja tahan karat, Plastik, Arcylic, lsp.

Rasio Kinerja Rega

Wiwit bubuk tungsten nganti pabrik pungkasan, mula dadi sebab daya saing kita!

Priksa manawa saben pabrik pungkasan duwe kualitas apik, presisi tinggi lan kinerja sing apik.

Diskon luwih akeh bakal ditawakake miturut jumlah sing pas.

Sugeng rawuh dadi agen, OEM uga kasedhiya.
Spesifikasi

Kucing. Ora D Lc d L Suling
MTS-0.2 * 0.4 * 4 * 50 * 2T 0,2 0,4 4 50 2
MTS-0.3 * 0.6 * 4 * 50 * 2T 0,3 0,6 4 50 2
MTS-0.4 * 0.8 * 4 * 50 * 2T 0,4 0,8 4 50 2
MTS-0,5 * 1 * 4 * 50 * 2T 0,5 1 4 50 2
MTS-0.6 * 1.2 * 4 * 50 * 2T 0,6 1.2 4 50 2
MTS-0.7 * 1.4 * 4 * 50 * 2T 0,7 1.4 4 50 2
MTS-0.8 * 1.6 * 4 * 50 * 2T 0,8 1.6 4 50 2
MTS-0.9 * 1.8 * 4 * 50 * 2T 0,9 1.8 4 50 2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita