Warta

  • The demand of carbide cutting tools is stable, and the demand of wear-resistant tools is released

    Panjaluk alat nglereni karbida stabil, lan panjaluk alat tahan aus diluncurake

    Ing antarane alat pemotong, karbida semen umume digunakake minangka bahan alat pemotong, kayata alat putar, pemotong panggilingan, planer, bit bor, alat sing mboseni, lan liya-liyane digunakake kanggo nglereni besi cor, logam non-ferrous, plastik, serat kimia, grafit, kaca, watu lan baja biasa, lan uga kanggo ...
    Waca liyane
  • Solution to milling problem of cemented carbide tool

    Solusi kanggo masalah panggilingan alat karbida semen

    Masalah panggilingan lan kemungkinan solusi Getaran gedhe banget sajrone panggilingan 1. Clamping sing ora apik Solusi bisa uga ditindakake. Ngevaluasi gaya nglereni lan arah dhukungan utawa ningkatake clamping. Kekuwatan nglereni dikurangi kanthi nyuda ambane nglereni. Pemotong panggilingan kanthi untu langka lan macem-macem ...
    Waca liyane
  • Diagram of an end mill

    Diagram pabrik pungkasan

    Ringkesan Penting: Kanggo ngethok cepet lan kaku sing paling gedhe, gunakake pabrik pungkasan kanthi diameter luwih gedhe Pabrik pungkasan heliks variabel nyuda obrolan lan geter Gunakake kobalt, PM / Plus lan ...
    Waca liyane