HRC65 Carbide 2 Flute Micro End Mill

Katrangan singkat:

Perusahaan kita njunjung semangat "inovasi, harmoni, kerja tim lan nuduhake, dalan, kemajuan pragmatis". Wenehi kesempatan lan kita bakal mbuktekake kemampuan. Kanthi pitulung apik, kita yakin bisa nggawe masa depan sing cerah karo sampeyan bebarengan.
Wiwit madegake perusahaan, kita wis ngerti pentinge nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan sadurunge-sales lan sawise-sales paling apik. Umume masalah antarane supplier global lan klien amarga komunikasi sing kurang. Secara budaya, para panyedhiya bisa ora gelem takon babagan perkara sing ora dingerteni. Kita ngilangi alangan kasebut supaya sampeyan bisa entuk apa sing dikarepake kaya sing dikarepake.
Kita duwe pengalaman cekap kanggo ngasilake produk miturut conto utawa gambar. Kita seneng banget nampi pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi perusahaan, lan kerja sama karo kita kanggo masa depan sing apik.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Bahan Baku: Gunakake GU25UF kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,6um.

Pelapisan: AlTiSiN, kanthi atose permukaan sing dhuwur banget lan resistensi nyandhang sing apik, AlTiSiN uga bisa digunakake ing Aplikasi: digunakake ing Machining, aerospaee, mobil, lan area manufaktur presisi liyane.

Diameter D Dawa Nglereni Lc Dhiameter dank Panjang Sakabèhé L Suling
0,2 0,4 4 50 2
0,3 0,6 4 50 2
0,4 0,8 4 50 2
0,5 1 4 50 2
0,6 1.2 4 50 2
0,7 1.4 4 50 2
0,8 1.6 4 50 2
0,9 1.8 4 50 2

 Y pas Cocog

  Materi Workpiece
 Baja Karbon  Baja campuran  Besi Cor  Paduan Aluminium  Alloy Tembaga  Baja tahan karat  Baja atos
Y Y Y       Y

Fitur
* Gunakake materi sing dipasang, kekerasan dhuwur lan kateguhan sing dhuwur
* Gunakake teknologi nano, kekerasan lan stabilitas termal masing-masing nganti 4000HV lan 1200 ℃,
* 2 Suling, apik kanggo nyopot chip, gampang kanggo proses pakan vertikal, digunakake ing proses solt lan hole
* Cocog kanggo baja karbon / baja Allpy / Besi Cor / Baja tahan karat / baja keras

Cathetan:
Nyuwun kesalahan 1-5mm amarga pangukuran manual.
Werna item sing ditampilake ing foto bisa uga ditampilake kanthi beda ing monitor komputer amarga monitor ora padha kalibrasi.

Perusahaan kita wis duwe akeh pabrik top lan tim teknologi profesional ing China, nawakake produk, teknik lan layanan paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Kejujuran minangka prinsip kita, operasi profesional minangka tugas kita, layanan dadi target kita, lan kepuasan pelanggan minangka masa depan kita!
Kita duwe pelanggan saka luwih saka 20 negara lan reputasi kita wis dikenal karo para pelanggan sing dihormati. Dandan lan ngupayakake kekurangan 0% ora ana enteke minangka rong kabijakan kualitas utama. Yen sampeyan butuh apa-apa, aja ragu-ragu hubungi kami.
Kanthi kualitas dhuwur, rega cukup, pangiriman tepat waktu lan layanan khusus & khusus kanggo mbiyantu para pelanggan supaya bisa sukses, perusahaan wis entuk pujian ing pasar domestik lan manca. Para pembeli olèh ngubungi kita.
Amarga kualitas apik lan rega cukup, produk kita wis diekspor menyang luwih saka 10 negara lan wilayah. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo kabeh pelanggan saka omah lan luar negeri. Kajaba iku, kepuasan pelanggan minangka tujuane sing langgeng.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita