HRC65 Carbide Standard Length 2F Ball Nose End Mill

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake GU25UF kanthi isi Co 12% lan ukuran gandum 0,4um

Lapisan: AlTiSiN, kanthi atose lan stabilitas termal nganti 4000HV lan 1200 ℃, masing-masing Aplikasi: Cocog kanggo pabrik baja tahan karat, baja pengeras, paduan titanium, lsp.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Diameter D

Dawa Nglereni Lc

Dawane Efektif

Shank

Diameter d

Panjang Sakabèhé L

Suling

R0.1

0,3

1

4

50

2

R0.1

0,3

2

4

50

2

R0.15

0,6

1

4

50

2

R0.15

0,6

2

4

50

2

R0.15

0,6

3

4

50

2

R0.2

0,6

2

4

50

2

R0.2

0,6

3

4

50

2

R0.2

0,6

4

4

50

2

R0.2

0,6

6

4

50

2

R0.25

0,8

2

4

50

2

R0.25

0,8

3

4

50

2

R0.25

0,8

4

4

50

2

R0.25

0,8

5

4

50

2

R0.25

0,8

6

4

50

2

R0.25

0,8

8

4

50

2

R0.3

1

2

4

50

2

R0.3

1

3

4

50

2

R0.3

1

4

4

50

2

R0.3

1

5

4

50

2

R0.3

1

6

4

50

2

R0.3

1

8

4

50

2

R0.4

1.2

3

4

50

2

R0.4

1.2

4

4

50

2

R0.4

1.2

5

4

50

2

R0.4

1.2

6

4

50

2

R0.4

1.2

8

4

50

2

R0.4

1.2

10

4

50

2

R0.5

2

5

4

50

2

R0.5

2

6

4

50

2

R0.5

2

8

4

50

2

R0.5

2

10

4

50

2

R0.5

2

12

4

50

2

R0.5

2

14

4

50

2

R0.5

2

16

4

50

2

R0.5

2

20

4

50

2

 

Materi Workpiece

Baja Karbon

Baja campuran

Besi Cor

Paduan Aluminium

Alloy Tembaga

Baja tahan karat

Baja atos

Y

Y

Y

Y

Y

Kita mesthi ngetutake kejujuran, entuk manfaat bebarengan, pangembangan umum, sawise pirang-pirang taun pembangunan lan gaweyan kabeh staf, saiki duwe sistem ekspor sing sampurna, solusi logistik macem-macem, lengkap pengiriman pelanggan, transportasi udara, ekspres internasional lan layanan logistik. Platform sumber mandhiri lengkap kanggo para pelanggan!
Amarga produk lan layanan sing apik, kita nampa reputasi lan kapercayan sing apik saka pelanggan lokal lan internasional. Yen sampeyan butuh informasi luwih lengkap lan kasengsem karo produk apa wae, aja bebas hubungi kami. Muga-muga bisa dadi pemasok sampeyan ing wektu ngarep.
Perusahaan kita mesthi nandheske prinsip bisnis "Kualitas, Jujur, lan Dhasar Pelanggan" sing entuk kapercayan saka klien ing omah lan ing luar negeri. Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja ragu-ragu hubungi kami kanggo informasi luwih lengkap.
Kita janji kanthi serius manawa nyedhiyakake kabeh produk kualitas apik kanggo para pelanggan, rega sing paling kompetitif lan pangiriman sing paling cepet. Muga-muga bisa entuk masa depan sing apik banget kanggo para pelanggan lan awake dhewe.
Sampeyan bisa nemokake produk sing dibutuhake ing perusahaan! Sugeng takon babagan produk lan apa wae sing dingerteni lan kita bisa ngrewangi suku cadang otomatis. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng sampeyan kanggo kahanan win-win.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita