Pidato Ketua

Inovasi Lan Nggoleki Bebener

Kredibilitas Teknologi

Bekerja Sama lan Kemakmuran

Matur suwun sanget kanggo kabeh kanca sing nggatekake Grup Sichuan Mingtaishun. Amarga pangerten, kapercayan, perawatan lan dhukungan, Sichuan Mingtaishun Group bakal nerusake pangembangan sing tetep. Grup Mingtaishun bakal bisa dipercaya lan negesake inovasi lan kemajuan ing industri alat CNC kanggo ngatasi kesulitan. Ing proses iki, kita ora nate suda sithik, lan mesthi ditafsirake kanthi rasa syukur lan profesionalisme manawa perusahaan Mingtaishun duwe komitmen kanggo "fokus ing teknologi alat, fokus ing kabutuhan pelanggan, nglumpukake kawicaksanan tim, lan nyukupi kabutuhan sosial".

Didirikan ing 2011, Mingtaishun Group wis ngalami owah-owahan lan pangembangan. Iki nyengkuyung nilai-nilai inti "inovasi lan ngupayakake kayekten, kredibilitas teknologi, kerja sama lan kemakmuran bebarengan", lan ide "memimpin era anyar alat pemotong lan mbukak perjalanan anyar kanggo alat pemotong". Lali maksud asli lan maju.

Yen dipikir-pikir ing jaman kepungkur, kita bisa nggayuh prestasi saiki amarga era reformasi lan pambukaan, dhukungan lan katresnan kabeh sektor masarakat, tenaga kerja sing setia lan stabil, lan dedikasi masarakat Mingtaishun sing ora kenal lelah. Pengejaran lan perjuangan tanpa wates.

Yen ndeleng kahanan saiki, kita wis duwe tim sing terus-terusan ngupayakake ningkatake awake dhewe, tim sing berpengalaman, lan teknologi industri, peralatan produksi, lan instrumen uji coba kelas pertama. Mingtaishun wis dadi salah sawijining pemasok alat CNC paling apik ing China, lan serangkaian produke yaiku Pujian saka kabeh pelanggan sing duwe pengaruh wis nambahake semangat perusahaan Ming Taishun kanggo "promosi trampil lan ngupayakake kualitas sing apik".

Ngarep-arep ing mbesuk, kita komitmen kanggo "fokus karo kabutuhan pelanggan", nangkep pulsa jamane, ngatasi semangat kerja keras, golek inovasi lan pangowahan, lan maju menyang misi gedhe "ngarahake jaman pemotongan anyar alat lan mbukak perjalanan anyar kanggo nglereni alat "terus.

Amarga impen, mula maju luwih dhisik. Kanthi siji inovasi teknis, siji upgrade produk, siji pangembangan pelanggan, lan perbaikan manajemen sing sithik, kita fokus kanggo nggawe nilai kanggo para pelanggan, nggawe kekayaan kanggo masarakat, lan nggawe masa depan perusahaan lan karyawan!