Babagan Kita

Mingtaishun

mts

Sichuan Mingtaishun CNC Cutting Tools Co., Ltd. Minangka anak perusahaan saka Sichuan Mingtaishun Carbide Co., Ltd. sing sabanjure diarani "MTS", minangka panyedhiya layanan komprehensif global kanggo solusi pemotongan karbida kanggo pabrik, alat cicing , nggawe bolongan lan sistem perkakas saka desain nganti dodolan, kanthi kepuasan pelanggan sing apik.

MTS wis disertifikasi ISO9001: 2008 lan ISO14001 kanggo njaga kesehatan lan safety, lan njaga layanan kanggo para pelanggan global. Kita nindakake pancegahan kanggo nglindhungi kolega, pelanggan, lan mitra bisnis.
MTS bermarkas ing propinsi Sichuan, China, lan makaryakke 1 kantor pusat lan 4 anak perusahaan, lan 7 kantor sales global. Kira-kira 10 taun pengalaman ing Carbide Research and Development. MTS saiki wis nawakake teknologi tinggi kanggo pelanggan macem-macem pilihan barang katalog standar uga kemampuan unik kanggo ngrancang lan ngasilake kanggo nangani persyaratan mesin mesin sing ora umum, sing ngawula 60 negara.

Nalika sampeyan milih MTS, sampeyan bisa kerja bareng wong sing nindakake tumindak sing bener lan kanggo para pelanggan. Kita pitados nggunakake kekuwatan saka sesambungan kolaborasi sing kuat, kanthi kapercayan sing dipikolehi, kanggo ngirim solusi pemotong logam inovatif lan pengalaman layanan sing luar biasa kanggo sukses sampeyan.

Pelanggan disambut kanthi hangat kanggo ngunjungi perusahaan kanggo investigasi situs kerja.

Kaluwihan

♦ Dhukungan kabijakan: Proyek dhukungan kunci kabijakan nasional, unit anggota saka Asosiasi Industri Tungsten China. Rasakake informasi lan sumber daya industri, lan prospek pembangunan sing amba.

♦ Keuntungan industri:Piranti komposit multifungsi, alat kecepatan tinggi lan efisiensi dhuwur bakal dadi arus utama pangembangan alat. Ngadhepi jumlah bahan sing angel kanggo mesin, industri alat kudu ningkatake bahan alat, ngembangake bahan alat anyar lan struktur alat sing luwih wajar. Bahan karbida semen lan aplikasi nutupi tambah akeh.

♦ Kekuwatan perusahaan: Kita duwe 4 pabrik, 5 anak perusahaan lan 7 pusat pemasaran, sing ngliputi kabeh China.

♦ Keuntungan bakat:Kita duwe meh 500 karyawan, kalebu 80 tim R&D profesional, lan tim sales lan service luwih saka 200 wong. Nggawe kemitraan strategis karo universitas paling dhuwur ing China kayata Universitas Sichuan lan Universitas Ilmu Elektronik lan Teknologi.

♦ Kauntungan produk:Ing pilihan bahan, ZK30UF digunakake kanggo 55 derajat, Jinlu GU25UF digunakake kanggo 65 derajat, lan Zigong YG10X digunakake minangka prototype kanggo 45 derajat. Para ahli ing omah lan ing luar negeri dipekerjakake kanggo ngontrol kabeh aspek produk perusahaan wiwit klompok nganti sinter, saengga konsistensi lan stabilitas bar dijaga lan kualitas produke luwih apik.

♦ Kauntungan pasar:Kita duwe rantai industri lengkap, rega sing cukup, pasokan sing tepat wektu, lan pangguna bisa ijolan pengalaman langsung karo pabrikan alat kanggo ngrembug babagan kebingungan lan solusi sing ditemokake ing panggunaan alat pemotong. Lan ngatur macem-macem alat sing ora standar wiwit produksi bar nganti desain alat miturut kabutuhan pelanggan.

♦ Keuntungan manajemen: Kita ngenalake sistem manajemen ISO9001 (versi 2008) / ISO9001 (2015) / ISO14001 (versi 2004) / ISO14001 (versi 2015), dikombinasikake karo produksi nyata, lan entuk asil awal.

♦ Keuntungan kapasitas:Kita duwe 4 pabrik lan 250 peralatan produksi profesional domestik lan manca, sing bisa nyukupi kebutuhan produksi saka pasokan bahan baku nganti R&D produk nganti manufaktur peralatan. Suplai tahunan 5 juta produk karbida semen.

♦ Keuntungan persediaan:Kita duwe 10 gudang seluler kanthi skala gedhe kanthi inventaris tahunan 2-3 juta. Produk inventaris bisa nyukupi 85% permintaan pasar, lan kabeh inventaris domestik bisa ditransfer sajrone 3 dina.

about1
Zoller-22
cb8d
abi_o
rt7_n
ert0_o

Struktur Organisasi

abb

Sertifikat Kita

qwq
wer9
wqw