Kaluwihan Layanan

Dadi Ngawasi

Technical Services (2)

Layanan Teknis

Ngatur model produk miturut kabutuhan pelanggan

Quality Guarantee

Jaminan Kualitas

Kontrol lapisan kanthi lapisan saka pilihan material menyang lapisan

Logistics Service

Layanan Logistik

Domestik 8 jam tekan, Asia sisih kidul 48 jam tekan, Eropa lan Amerika teka 72 jam

Company vision

Wawasan perusahaan

Fokus karo teknologi karbida lan kebutuhan klien, kumpulake kabijaksanaan tim, kanggo nyukupi kabutuhan sosial.

Company mission

Misi perusahaan

Pandhuan umur karbida, bukak perjalanan anyar pabrik pungkasan.

Management idea

Gagasan manajemen

Ngrembakakake semangat makarya, ngupayakake kualitas kaunggulan.

Company value

Nilai perusahaan

Realistis lan inovatif, mbangun kapercayan karo teknologi, kerja sama kanthi tulus.