45 HRC Carbide 3 Pabrik Roughing End Flute kanggo alumium

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake YG10X kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,8um.
Lapisan: AlTiN, Isi aluminium sing dhuwur nyedhiyakake ketahanan panas lan oksidasi sing apik banget. Aplikasi: Cocog kanggo nggilingan baja umum panggilingan ing hrc 45, besi cor, baja paduan, lsp.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Materi Workpiece

Baja Karbon

Baja campuran

Besi Cor

Paduan Aluminium

Alloy Tembaga

Baja tahan karat

Baja atos

Y

Y

Y

 Y

Spesifikasi
Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 9 * 3 * 50 3 8 3 50 3 0
MTS-4 * 12 * 4 * 50 4 10 4 50 3 0
MTS-5 * 15 * 5 * 50 5 13 5 50 3 0
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 3 0
MTS-8 * 24 * 8 * 60 8 20 8 60 3 0
MTS-10 * 30 * 10 * 75 10 25 10 75 3 0
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 3 0
MTS-12 * 36 * 12 * 75 12 30 12 75 3 0
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 3 0
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 3 0
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 3 0
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 3 0
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 3 0

Paket

Step1: Penggilingan panggilingan wis rampung lan dikirim menyang gudang
Step2: Siji pabrik pungkasan dilebokake ing kothak plastik.
Step3: Gunakake kertas gelembung udara kanggo mbungkus kertas plastik kasebut
Langkah4: Sijine barang sing ditutup nganggo kertas gelembung udara ing karton pengepakan cilik
Langkah5: Lebokake kertas gelembung udara liyane ing barang lan rangkep
Step6: Dikirim dening perusahaan logistik utawa ekspres miturut kabutuhan pelanggan

Perusahaan kita wis duwe akeh pabrik top lan tim teknologi profesional ing China, nawakake produk, teknik lan layanan paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Kejujuran minangka prinsip kita, operasi profesional minangka tugas kita, layanan dadi target kita, lan kepuasan pelanggan minangka masa depan kita!
Kita duwe pelanggan saka luwih saka 20 negara lan reputasi kita wis dikenal karo para pelanggan sing dihormati. Dandan lan ngupayakake kekurangan 0% ora ana enteke minangka rong kabijakan kualitas utama. Yen sampeyan butuh apa-apa, aja ragu-ragu hubungi kami.
Kanthi kualitas dhuwur, rega cukup, pangiriman tepat waktu lan layanan khusus & khusus kanggo mbiyantu para pelanggan supaya bisa sukses, perusahaan wis entuk pujian ing pasar domestik lan manca. Para pembeli olèh ngubungi kita.
Amarga kualitas apik lan rega cukup, produk kita wis diekspor menyang luwih saka 10 negara lan wilayah. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo kabeh pelanggan saka omah lan luar negeri. Kajaba iku, kepuasan pelanggan minangka tujuane sing langgeng.
Tim kita ngerti banget panjaluk pasar ing macem-macem negara, lan bisa nyedhiyakake produk berkualitas sing cocog kanthi rega paling apik ing macem-macem pasar. Perusahaan kita wis nyiyapake tim profesional, kreatif lan tanggung jawab kanggo ngembangake klien kanthi prinsip multi-win.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita