HRC60 Carbide 4 Pabrik Pungkasan Seruling

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake ZK40SF kanthi isi Co 12% lan ukuran gandum 0,6um

Lapisan: AlTiSiN, kanthi atose lan stabilitas termal nganti 4000HV lan 1200 ℃,

Toleransi Diameter Pabrik Akhir: 1 D≤6 -0.010 -0.030; 6 D≤10 -0.015 -0.040; 10 D≤20 -0.020 -0.050


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Diameter D

Dawa Nglereni Lc

Dhiameter dank

Panjang Sakabèhé L

Suling

6

15

6

50

4

8

20

8

60

4

10

25

10

75

4

12

30

12

75

4

14

60

14

100

4

16

60

16

100

4

18

60

18

100

4

20

60

20

100

4

 

Materi Workpiece

Baja Karbon

Baja campuran

Besi Cor

Paduan Aluminium

Alloy Tembaga

Baja tahan karat

Baja atos

Y

Y

Y

     

Y

Kanthi semangat semangat "efisiensi tinggi, kenyamanan, kepraktisan lan inovasi", lan sejajar karo pandhuan "kualitas apik nanging rega sing luwih apik," lan "kredit global", kita ngupayakake kerja sama karo perusahaan suku cadang mobil ing kabeh wilayah jagad kanggo nggawe kemitraan win-win.
Perusahaan duwe sistem manajemen sing sampurna lan sistem layanan purna jual. Kita mbudidaya kanggo mbangun pionir ing industri filter. Pabrik kita gelem kerja sama karo macem-macem pelanggan domestik lan luar negeri kanggo entuk masa depan sing luwih apik lan luwih apik.
Amarga stabilitas produk, pasokan tepat waktu lan layanan tulus, kita bisa adol produk ora mung liwat pasar domestik, nanging uga diekspor menyang negara lan wilayah, kalebu Timur Tengah, Asia, Eropa lan negara lan wilayah liyane . Sanalika, kita uga nindakake pesanan OEM lan ODM. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ngawula perusahaan sampeyan, lan nggawe kerjasama sing sukses lan ramah karo sampeyan.
Adhedhasar produk kanthi kualitas dhuwur, rega sing kompetitif, lan layanan lengkap, kita wis nglumpukake kekuwatan lan pengalaman profesional, lan nduwe reputasi apik banget ing lapangan. Bebarengan karo pangembangan sing terus-terusan, kita komitmen ora mung kanggo bisnis domestik Tionghoa nanging uga pasar internasional. Muga-muga sampeyan bisa pindhah menyang produk sing berkualitas tinggi lan layanan sing semangat. Ayo mbukak bab anyar kanggo entuk manfaat bebarengan lan menang kaping pindho.
Prinsip kita minangka "integritas pisanan, kualitas paling apik". Kita duwe kapercayan kanggo nyedhiyakake layanan lan produk sing apik banget. Muga-muga bisa mbentuk kerjasama bisnis win-win karo sampeyan mbesuk!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita