55 HRC Square End mill-2 Suling

Katrangan singkat:

Pabrik pungkasan tungsten karbida minangka salah sawijining jinis alat panggilingan sing umume digunakake. Pabrik pungkasan karbida tungsten dibedakake karo jinis liyane amarga duwe untu sing ngiris ing sisih mburi uga ing sisih. Pabrik pungkasan karbida tungsten uga duwe siji utawa luwih "suling", tegese alur heliks jero sing munggah lan mudhun ing pemotong.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Kita nggunakake 100% bahan baku asli, bubuk gandum karbida tungsten mikro lan bubuk kobalt (saka basa Jerman) kanggo nggawe batang karbida, atose bisa dadi 92.5-94.0 (HRA), lan TRS yaiku 4200-4800 (N / mm2), iki rod karbida bisa njamin pabrik pungkasan kanthi resistensi abrasif lan kekuatan pengaruh sing kuwat.

Bahan gandum mikro mentah asli, atose dhuwur lan TRS

1, Ko: 10-12%, WC: 88-90%,

Ukuran biji: 0.2-0.6μm,

Atose: 92.5-94.0 HRA,

TRS: 4200-4800 N / mm2,

Kapadhetan: 14.3-14.8 G / cm3

2, Kita entuk 250T Extruder, 10MPa Overpressure Sintering tungku-Vakum

Dewaxing, loro peralatan kasebut penting banget kanggo pabrik lan rod karbida bermutu.

3, Kita nggunakake rod karbida dhewe kanggo 90% alat pemotong.

4, Kita wis ngenalake mesin grinding CNC canggih ing operasi, Rollomatic, Schneeberger saka Swiss, ANCA saka Australia, Zoller saka Jerman, KEYENSI saka Jepang, nyiyapake (Japan FANUC, pusat pemrosesan kakang) pemotongan tes laboratorium alat. Teknologi kita saka Taiwan. Dijamin presisi tinggi lan kinerja sing apik.

Spesifikasi

Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 2 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 2 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 2 2
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 2 1
MTS-1.5 * 4 * 4 * 50 1.5 4 4 50 2 1
MTS-2 * 5 * 4 * 50 2 5 4 50 2 1
MTS-2.5 * 7 * 4 * 50 2.5 7 4 50 2 1
MTS-3 * 8 * 4 * 50 3 8 4 50 2 1
MTS-3.5 * 10 * 4 * 50 3.5 10 4 50 2 1
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 2 2
MTS-4 * 16 * 4 * 75 4 16 4 75 2 2
MTS-4 * 20 * 4 * 100 4 20 4 100 2 2
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 2 2
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 2 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 5 100 2 2
MTS-2.5 * 7 * 6 * 50 2.5 7 6 50 2 1
MTS-3 * 8 * 6 * 50 3 8 6 50 2 1
MTS-3.5 * 10 * 6 * 50 3.5 10 6 50 2 1
MTS-4 * 10 * 6 * 50 4 10 6 50 2 1
MTS-4.5 * 12 * 6 * 50 4.5 12 6 50 2 1
MTS-5 * 13 * 6 * 50 5 13 6 50 2 1
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 2 2
MTS-6 * 25 * 6 * 75 6 25 6 75 2 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 2 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 2 2
MTS-7 * 18 * 8 * 60 7 18 8 60 2 1
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 2 2
MTS-8 * 28 * 8 * 75 8 28 8 75 2 2
MTS-8 * 35 * 8 * 100 8 35 8 100 2 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 2 2
MTS-9 * 23 * 10 * 75 9 23 10 75 2 1
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 2 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 2 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 2 2
MTS-11 * 28 * 12 * 75 11 28 12 75 2 1
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 2 2
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 2 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 2 2
MTS-14 * 35 * 14 * 80 14 35 14 80 2 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 2 2
MTS-14 * 60 * 14 * 150 14 60 14 150 2 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 2 2
MTS-16 * 60 * 16 * 150 16 60 16 150 2 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 2 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 2 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 2 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 2 2

Kanthi semangat "kredit dhisik, pangembangan liwat inovasi, kerja sama tulus lan tuwuh bareng", perusahaan kita ngupayakake nggawe masa depan sing apik karo sampeyan, dadi platform sing paling penting kanggo ngekspor produk ing China!
Ngadhepi kompetisi pasar global sing galak, kita ngluncurake strategi bangunan merek lan nganyari semangat "layanan sing berorientasi ing manungsa lan setya", kanthi tujuan supaya bisa diakoni global lan pembangunan berkelanjutan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita