HRC65 Carbide 4 Pabrik Pungkasan Seruling

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake GU25UF kanthi isi Co 12% lan ukuran gandum 0,4um

Lapisan: AlTiSiN, kanthi atose lan stabilitas termal nganti 4000HV lan 1200 ℃, masing-masing Aplikasi: Cocog kanggo pabrik baja tahan karat, baja pengeras, paduan titanium, lsp.


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

 KEKUATAN KAMI

1. Alat uji coba lan peralatan canggih: Alat uji coba alat Anca Australia, Jerman Walter lan Jerman EOUER

2. MOQ Kurang: 10 pcs kanggo stok lan 20 pcs kanggo kustomisasi.

3. OEM & ODM Ditampa: Desain apa wae miturut gambar utawa conto sampeyan.

4. Layanan sing Apik: Kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo para pelanggan

5. Simpenan: Simpenan gedhe kanggo pabrik pungkasan standar.

6. Kualitas apik lan rega cukup: Kualitas paling apik uga rega sing cukup. Diskon beda adhedhasar jumlahe

7. Pengalaman sing akeh: Kita wis manufaktur luwih saka 10 taun ing lapangan iki.

8,00% kanggo pangiriman wektu: Kita duwe saham akeh, mula kita bisa ngatur pengiriman kanthi cepet.

9. Lini produksi CNC presisi tinggi: Kita duwe sawetara lini produksi CNC sing diwasa lan lengkap.

Kita wis nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo akeh pelanggan.

HOW TO ORDER

1 Pelanggan ngirim pitakon kanthi rinci liwat email utawa tautan liyane.

2 Kita mangsuli kanthi rega, spesifikasi, pengepakan, foto, lan rincian liyane.

3 Kalorone setuju karo rega kasebut lan ngonfirmasi rinciane.

4 Kita nulis faktur proforma lan dikirim menyang pelanggan.

5 Pelanggan nggawe celengan.

6 Kita nggawe conto produksi massal.

7 Kita ngirim conto produk massal utawa ngirim foto menyang pelanggan kanggo disetujoni.

8 Pelanggan konfirmasi conto produksi massal.

9 Kita miwiti produksi massal. (kita duwe saham gedhe kanggo pabrik akhir standar)

10 Kita nuduhake foto utawa pelanggan produk sing wis siyap mriksa ing situs.

11 Pelanggan mbayar pembayaran saldo.

12 Pangiriman wis diatur.

13 Umpan Balik saka pelanggan supaya bisa kerja luwih apik mbesuk.

Diameter D

Dawa Nglereni Lc

Dhiameter dank

Panjang Sakabèhé L

Suling

6

15

6

50

4

8

20

8

60

4

10

25

10

75

4

12

30

12

75

4

14

45

14

100

4

16

45

16

100

4

18

45

18

100

4

20

45

20

100

4

 

Materi Workpiece

Baja Karbon

Baja campuran

Besi Cor

Paduan Aluminium

Alloy Tembaga

Baja tahan karat

Baja atos

Y

Y

Y

     

Y


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita