Diagram pabrik pungkasan

image1
image2

Ringkesan Penting:

Kanggo ngethok cepet lan kaku sing paling gedhe, gunakake pabrik pungkasan kanthi diameter luwih gedhe

Pabrik pungkasan helix variabel nyuda obrolan lan geter

Gunakake kobalt, PM / Plus lan karbida ing bahan sing luwih angel lan aplikasi produksi dhuwur

Gunakake lapisan kanggo feed, kacepetan lan umur alat sing luwih dhuwur

Jenis Pabrik Akhir:

image3

Pabrik pungkasan kothak digunakake kanggo aplikasi panggilingan umum kalebu pemotongan slot, profil lan terjun.

image4

Pabrik pungkasan Keyway diprodhuksi nganggo diameter diameter ngisor kanggo nggawe pas ing antarane slot kunci sing dipotong lan tombol kayu utawa tombol.

image5

Pabrik werni pungkasan, uga dikenal minangka pabrik pungkasan irung bola, digunakake kanggo panggilingan permukaan kontur, slotting lan pocketing. Pabrik werni pungkasan digawe kanthi ujung bunder lan digunakake ing mesin dies lan cetakan.

image6

Pabrik pungkasan atos, uga dikenal minangka pabrik babi, digunakake kanggo mbusak materi kanthi cepet sajrone operasi sing luwih abot. Desain untu ora ana getaran sithik, nanging godhonge luwih angel.

image7

Pabrik pungkasan radius sudhut duwe ujung bunder lan digunakake ing endi ukuran radius sing dibutuhake. Pabrik mburi chamfer sudhut duwe ujung potongan lan digunakake ing endi ukuran radius tartamtu. Kaloro jinis kasebut nyedhiyakake umur alat luwih dawa tinimbang pabrik pungkasan.

image8

Pabrik pungkasan lan ngrampungake digunakake ing macem-macem aplikasi panggilingan. Dheweke mbusak bahan sing abot nalika wis rampung kanthi mulus.

image9

Pabrik mburi bunderan sudhut digunakake kanggo panggilingan sudhut bunder. Dheweke duwe tips nglereni lemah sing ngiyatake pungkasan alat lan nyuda potongan pinggiran.

image10

Pabrik pengeboran minangka alat multifungsi sing digunakake kanggo menthelengi, ngebur, ngitung counters, chamfering lan macem-macem operasi panggilingan.

image11

Pabrik pungkasan tapered dirancang kanthi ujung canggih sing ana ing mburi. Iki digunakake ing pirang-pirang aplikasi jamur lan cetakan.

Jinis Seruling:

Seruling nduweni alur utawa lembah sing dicet ing awake alat kasebut. Nomer suling sing luwih dhuwur nambahake kekuwatan alat lan nyuda aliran ruang utawa chip. Pabrik pungkasan kanthi suling kurang ing pinggiran nglereni bakal duwe papan chip liyane, dene pabrik pungkasan kanthi suling liyane bakal bisa digunakake ing bahan pamotongan sing luwih angel.

image12

Suling Tunggal desain digunakake kanggo mesin kanthi kacepetan dhuwur lan ngilangi materi kanthi volume dhuwur.

image13

Suling Papat / Multiple desain ngidini tarif pakan sing luwih cepet, nanging amarga ruang suling sing suda, ngilangi chip bisa uga dadi masalah. Dheweke ngasilake finish luwih apik tinimbang loro lan telung alat suling. Cocog kanggo panggilingan periferal lan rampung.

image14

Suling Kaloro desain duwe paling akeh ruang seruling. Dheweke ngidini luwih akeh kapasitas nggawa chip lan digunakake utamane kanggo milih bahan lan kantong ing bahan nonferrous.

image15

Telung Suling desain duwe ruang suling padha karo rong suling, nanging uga duwe salib silang sing luwih gedhe kanggo kekuatan sing luwih gedhe. Iki digunakake kanggo kantong lan bahan ferrous lan bahan nonferrous.

Bahan Alat Nglereni:

Baja Kacepetan Tinggi (HSS) nyedhiyakake resistensi nyandhang sing apik lan regane luwih murah tinimbang pabrik kobalt utawa karbida pungkasan. HSS digunakake kanggo panggilingan tujuan umum saka bahan-bahan ferrous lan nonferrous.

Baja Kecepatan Vanadium (HSSE) digawe saka baja kecepatan tinggi, karbon, karbohidrat vanadium lan paduan liyane sing dirancang kanggo nambah resistensi nyandhang kasar lan kateguhan. Umume digunakake kanggo aplikasi umum ing baja tahan karat lan aluminium silikon sing dhuwur.

Kobalt (M-42: 8% Kobalt): Nyedhiyakake resistensi nyandhang sing luwih apik, kekerasan lan kateguhan panas sing luwih dhuwur tinimbang baja kecepatan tinggi (HSS). Ana sethithik banget chipping utawa microchipping ing kahanan nglereni banget, saéngga alat kasebut bisa mbukak 10% luwih cepet tinimbang HSS, sing nyebabake tingkat ngilangi logam lan finish sing apik. Iki minangka bahan sing larang regane murah kanggo campuran wesi mesin, wesi baja lan titanium.

Logam bubuk (PM) luwih angel lan larang regane tinimbang karbidaid padhet. Luwih angel lan ora gampang rusak. PM tampil apik ing bahan <30RC lan digunakake ing aplikasi sing kejut banget lan stok dhuwur kayata kasar.

image16

Carbide Padhet nyedhiyakake kekakuan sing luwih apik tinimbang baja kecepatan tinggi (HSS). Tahan panas banget lan digunakake kanggo aplikasi kacepetan dhuwur ing besi cor, bahan nonferrous, plastik lan bahan mesin sing angel banget. Pabrik akhir karbida nyedhiyakake kekakuan sing luwih apik lan bisa mbukak 2-3X luwih cepet tinimbang HSS. Nanging, tarif feed abot luwih cocog kanggo alat HSS lan kobalt.

Tips Carbide dikatutake menyang ujung alat awak baja. Potong luwih cepet tinimbang baja kacepetan dhuwur lan umume digunakake ing bahan ferrous lan nonferrous kalebu wesi besi, waja lan waja. Piranti sing ditrapake karbida minangka pilihan sing efektif kanggo alat diameter luwih gedhe.

Intan Polycrystalline (PCD) yaiku intan sintetis sing tahan kejut lan tahan nyandhang sing ngidini nglereni kanthi kacepetan bahan nonferrous, plastik, lan paduan sing angel banget.

image17

Pelapis / Rampung Standar:

Titanium Nitride (TiN) minangka lapisan umum-tujuan sing nyedhiyakake pelumas sing dhuwur lan nambah aliran chip ing bahan sing luwih alus. Ketahanan panas lan atose ngidini alat kasebut mbukak kecepatan 25% nganti 30% kanthi kecepatan mesin vs. alat sing ora ditutupi.

Titanium Carbonitride (TiCN) luwih angel lan tahan nyandhang tinimbang Titanium Nitride (TiN). Umume digunakake ing waja waja, wesi wesi, lan paduan aluminium. TiCN bisa nyedhiyakake kemampuan mbukak aplikasi kanthi kacepetan spindle sing luwih dhuwur. Ati-ati ing bahan nonferrous amarga cenderung ora kuwat. Mbutuhake kacepetan mesin 75-100% lan alat sing ora ditutupi.

Titanium Aluminium Nitride (TiAlN) nduweni suhu atose lan oksidasi sing luwih dhuwur tinimbang Titanium Nitride (TiN) lan Titanium Carbonitride (TiCN). Cocog kanggo baja tahan karat, baja karbon paduan dhuwur, paduan suhu tinggi adhedhasar nikel lan paduan titanium. Ati-ati ing bahan nonferrous amarga cenderung ora kuwat. Mbutuhake peningkatan 75% dadi 100% kanggo kacepetan mesin vs alat sing ora ditutupi.

Titanium Nitrida Aluminium (AlTiN) minangka salah sawijining lapisan sing tahan banget lan paling angel. Umume digunakake kanggo pesawat mesin lan bahan aerospace, paduan nikel, baja tahan karat, titanium, besi cor lan baja karbon.

Zirconium Nitride (ZrN) padha karo Titanium Nitride (TiN), nanging nduweni suhu oksidasi sing luwih dhuwur lan nolak nemplek lan ngalangi pembentukan pinggiran. Umume digunakake ing bahan nonferrous kalebu aluminium, kuningan, tembaga lan titanium.

Piranti sing ora nganggo lapisan aja nampilake perawatan dhukungan ing ujung tangan. Iki digunakake kanthi nyuda kacepetan kanggo aplikasi umum ing logam nonferrous.


Wektu kiriman: Nov-26-2020