45 HRC Carbide 2 Flute Standard Length End Mills kanggo Aluminium

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Gunakake YG10X kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,8um.
Lapisan: AlTiN, Isi aluminium sing dhuwur nyedhiyakake ketahanan panas lan oksidasi sing apik banget.
Toleransi Diameter Pabrik Akhir: 1 < D≤6 -0.010 ~ -0.030; 6 < D≤10 -0.015 ~ -0.040; 10 < D≤20 -0.020 ~ -0.050


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

PAMBUKA RINGKAS
Hai, Sugeng rawuh ing Piranti MTS
-Kami produsen alat panggilingan profesional kanthi pengalaman luwih saka 25 taun ing bidang iki.
-Kami nyedhiyakake macem-macem alat kanggo sampeyan. Sampeyan bisa ngubungi kita miturut kabutuhan utawa ngetutake informasi lengkap.
-Kita duwe macem-macem jinis pabrik pungkasan karbida padat, 2/3 / 4/6 Flutes, pabrik datar / persegi, pabrik irung bal, pabrik ujung radius sudut, pabrik baja tahan karat, pabrik pungkasan paduan aluminium, pabrik pungkasan, tapered pabrik pungkasan, pabrik mburi mikro, pabrik pungkasan gulu dawa, pabrik pungkasan non-standar, lsp.

Materi Workpiece

Baja Karbon

Baja campuran

Besi Cor

Paduan Aluminium

Alloy Tembaga

Baja tahan karat

Baja atos

Y

Y

Y


Spesifikasi
Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 2 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 2 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 2 2
MTS-1 * 3 * 4 * 50 1 3 4 50 2 1
MTS-1.5 * 4 * 4 * 50 1.5 4 4 50 2 1
MTS-2 * 5 * 4 * 50 2 5 4 50 2 1
MTS-2.5 * 7 * 4 * 50 2.5 7 4 50 2 1
MTS-3 * 8 * 4 * 50 3 8 4 50 2 1
MTS-3.5 * 10 * 4 * 50 3.5 10 4 50 2 1
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 2 2
MTS-4 * 16 * 4 * 75 4 16 4 75 2 2
MTS-4 * 20 * 4 * 100 4 20 4 100 2 2
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 2 2
MTS-5 * 20 * 5 * 75 5 20 5 75 2 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 5 100 2 2
MTS-2.5 * 7 * 6 * 50 2.5 7 6 50 2 1
MTS-3 * 8 * 6 * 50 3 8 6 50 2 1
MTS-3.5 * 10 * 6 * 50 3.5 10 6 50 2 1
MTS-4 * 10 * 6 * 50 4 10 6 50 2 1
MTS-4.5 * 12 * 6 * 50 4.5 12 6 50 2 1
MTS-5 * 13 * 6 * 50 5 13 6 50 2 1
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 2 2
MTS-6 * 25 * 6 * 75 6 25 6 75 2 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 2 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 2 2
MTS-7 * 18 * 8 * 60 7 18 8 60 2 1
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 2 2
MTS-8 * 28 * 8 * 75 8 28 8 75 2 2
MTS-8 * 35 * 8 * 100 8 35 8 100 2 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 2 2
MTS-9 * 23 * 10 * 75 9 23 10 75 2 1
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 2 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 2 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 2 2
MTS-11 * 28 * 12 * 75 11 28 12 75 2 1
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 2 2
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 2 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 2 2
MTS-14 * 35 * 14 * 80 14 35 14 80 2 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 2 2
MTS-14 * 60 * 14 * 150 14 60 14 150 2 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 2 2
MTS-16 * 60 * 16 * 150 16 60 16 150 2 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 2 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 2 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 2 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 2 2

FITUR & MATERIAL CUT

Ringkesan kauntungan
1. Kualitas apik
Kabeh alat digawe dening Walter saka Jerman lan ANCA saka Australia. Kita bisa njamin kualitas apik lan kinerja sing apik.
Saben alat diawasi karo instrumen pendeteksi Guhring saka Jerman, instrumen deteksi Mitutoyo saka Jepang lan presetter alat PARLEC saka Amerika.
2. Bahan baku sing super lan stabil
100% bahan bubuk tungsten utami. Atose yaiku saka HRC40-HRC70.
Kekuwatan lentur bisa entuk 2500-2800. Piranti kasebut minangka tungku sinter vakum. Cocog kanggo ngolah paduan, tembaga, baja cetakan umum. stainless steel non-perawatan Kanthi ALTIN-S

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita