60 HRC Square End mill-4 Suling

Katrangan singkat:

Fitur Produk

1. Edge Motong Khusus: Tepi khusus bisa nambah kemampuan nglereni. Umur alat lan mesin bakal luwih dawa

2. Suling Gamelan Lan Wide: Suling alus lan jembar bakal mbusak potongan luwih gampang

3. Lapisan tahan panas: Kanthi lapisan HELICA tahan panas, bisa digunakake kanggo proses kanthi kecepatan tinggi

4. Pelapisan Gangsa: Ing lapisan tembaga, abrasi bisa dingerteni kanthi gampang

5. Bahan Baku Berkualitas Tinggi: Bahan baku digunakake kanthi kateguhan dhuwur, tungsten karbon ukuran gandum

6. Perawatan Lumahing Polesan: Kanthi perawatan permukaan sing polesan dhuwur, nyuda koefisien gesekan bisa dikurangi, efisiensi bubut bisa ditambah, luwih akeh wektu produksi bisa diirit


Detail Produk

Produk liyane

Tag Produk

Kucing. Ora D Lc d L Suling Gambar No.
MTS-3 * 8 * 3 * 50 3 8 3 50 4 2
MTS-3 * 12 * 3 * 75 3 12 3 75 4 2
MTS-3 * 15 * 3 * 100 3 15 3 100 4 2
MTS-4 * 10 * 4 * 50 4 10 4 50 4 2
MTS-4 * 16 * 4 * 75 4 16 4 75 4 2
MTS-4 * 20 * 4 * 100 4 20 4 100 4 2
MTS-5 * 13 * 5 * 50 5 13 5 50 4 2
MTS-5 * 25 * 5 * 100 5 25 5 100 4 2
MTS-6 * 15 * 6 * 50 6 15 6 50 4 2
MTS-6 * 25 * 6 * 75 6 25 6 75 4 2
MTS-6 * 30 * 6 * 100 6 30 6 100 4 2
MTS-6 * 40 * 6 * 150 6 40 6 150 4 2
MTS-7 * 18 * 8 * 60 7 18 8 60 4 1
MTS-8 * 20 * 8 * 60 8 20 8 60 4 2
MTS-8 * 28 * 8 * 75 8 28 8 75 4 2
MTS-8 * 35 * 8 * 100 8 35 8 100 4 2
MTS-8 * 50 * 8 * 150 8 50 8 150 4 2
MTS-10 * 25 * 10 * 75 10 25 10 75 4 2
MTS-10 * 40 * 10 * 100 10 40 10 100 4 2
MTS-10 * 50 * 10 * 150 10 50 10 150 4 2
MTS-12 * 30 * 12 * 75 12 30 12 75 4 2
MTS-12 * 45 * 12 * 100 12 45 12 100 4 2
MTS-12 * 60 * 12 * 150 12 60 12 150 4 2
MTS-14 * 45 * 14 * 100 14 45 14 100 4 2
MTS-14 * 60 * 14 * 150 14 60 14 150 4 2
MTS-16 * 45 * 16 * 100 16 45 16 100 4 2
MTS-16 * 60 * 16 * 150 16 60 16 150 4 2
MTS-18 * 45 * 18 * 100 18 45 18 100 4 2
MTS-18 * 70 * 18 * 150 18 70 18 150 4 2
MTS-20 * 45 * 20 * 100 20 45 20 100 4 2
MTS-20 * 70 * 20 * 150 20 70 20 150 4 2

PAMBUKA RINGKAS

Hai, Sugeng rawuh ing Piranti MTS

-Kami produsen alat panggilingan profesional kanthi pengalaman luwih saka 25 taun ing bidang iki.

-Kami nyedhiyakake macem-macem alat kanggo sampeyan. Sampeyan bisa ngubungi kita miturut kabutuhan utawa ngetutake informasi lengkap.

-Kita duwe macem-macem jinis pabrik pungkasan karbida padat, 2/3 / 4/6 Flutes, pabrik datar / persegi, pabrik irung bal, pabrik ujung radius sudut, pabrik baja tahan karat, pabrik pungkasan paduan aluminium, pabrik pungkasan, tapered pabrik pungkasan, pabrik mburi mikro, pabrik pungkasan gulu dawa, pabrik pungkasan non-standar, lsp.

 

PAKET

Step1: Penggilingan panggilingan wis rampung lan dikirim menyang gudang

Step2: Siji pabrik pungkasan dilebokake ing kothak plastik.

Step3: Gunakake kertas gelembung udara kanggo mbungkus kertas plastik kasebut

Langkah4: Sijine barang sing ditutup nganggo kertas gelembung udara ing karton pengepakan cilik

Langkah5: Lebokake kertas gelembung udara liyane ing barang lan rangkep

Step6: Dikirim dening perusahaan logistik utawa ekspres miturut kabutuhan pelanggan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan kanthi semangat promosi budaya keunggulan perusahaan, ngupayakake keunggulan, ngetrapake pelanggan dhisik, filosofi bisnis pertama, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih larang, kanthi efektif.

    66(1)

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita